Φύσηξε ΒαρδΑρης

Ο Αρης νίκησε και τον Λεβαδειακό (2-0) και έγινε η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που ξεκινά με «3 στα 3» στο πρωτάθλημαΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Τίποτα δεν τον σταματά! Εντυπωσιακός κατά διαστήματα, ο Αρης κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 και έγινε η πρώτη ομάδα έπειτα από 31 χρόνια που προβιβάζεται και πετυχαίνει τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Πέρασαν 1.617 μέρες από την τελευταία φορά που οι «κίτρινοι» αγωνίστηκαν στο γήπεδό τους στη μεγάλη κατηγορία (0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2013-2014) και χθες επέστρεψαν με γεμάτο το «Κλ. Βικελίδης».

Ο κόσμος του Αρη παρακολούθησε ένα ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ειδικά δεν κλείστηκαν, κυνήγησαν το γκολ στις αντεπιθέσεις και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν βέβαια να προηγηθούν μόλις στο 22′ με πέναλτι (ο Σαβαντογκό ανέτρεψε τον Ματέο Γκαρσία) αλά Πανένκα, του Γιουνές, που άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς (1-0).

Ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 42΄. Ο Νανγκίς έκανε σέντρα σουτ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στη συμβολή των δοκών, και στη συνέχεια έφυγε άουτ. Εκτός από μία ολιγόλεπτη διακοπή λόγω της τάσης του ρεύματος, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι άλλο.

Στην επανάληψη η μπάλα συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες, με τον Αρη να είναι πιο αποτελεσματικός. Ο Αλεξ Μενέντεθ εκτέλεσε φάουλ, ο Επασί άγγιξε την μπάλα και την έστειλε στο αριστερό του δοκάρι, αλλά ο Ματέο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε προ κενής εστίας για το 2-0 στο 57′.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στάθηκε άτυχος, αφού στο 66′ ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαρκόβσκι. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ερέρα, χωρίς να κινδυνεύσει, πέτυχε το απόλυτο 3/3 και ανέβηκε στην κορυφή μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Τέλος, ο πρόεδρος του Αρη Θόδωρος Καρυπίδης εμφανίστηκε στο «Κλ. Βικελίδης» με φανέλα του Αρη που είχε στην πλάτη το νούμερο 9 και αντί για όνομα έγραφε «Στον θεό που εμπιστευόμαστε».

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου).

Αρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75΄Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68΄ Κολάσο), Ντιγκινί (84΄ Παυλίδης), Γιουνές.

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο, Σουλαϊμόν, Νανγκίς (75΄ Μανγκά), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (53΄ Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (85΄Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα