Ποινή 42 ετών στον βιαστή της φοιτήτριας στη Δάφνη!

Καταδίκη χωρίς κανένα ελαφρυντικό στον 53χρονο για τη φρίκη στην οποία υπέβαλε τη νεαρή στο διαμέρισμα-κολαστήριοΡεπορτάζ
Μαρία Ζαχαροπούλου

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισαν οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στον 53χρονο «βιαστή της Δάφνης», ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 42 ετών για τη φρίκη στην οποία υπέβαλε 22χρονη φοιτήτρια, πέρυσι τον Μάιο, μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του.
Οι χαρακτηρισμοί «διεστραμμένος και σατανικός» ήρθαν από τα χείλη της εισαγγελέως της έδρας, η οποία ζήτησε την καταδίκη του κατηγορουμένου ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της» είπε η εισαγγελική λειτουργός αναφερόμενη στη νεαρή φοιτήτρια, η οποία υποχρεώθηκε με τη βία, σύμφωνα με την κατηγορία, να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του 53χρονου.

Ενοχος

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παθούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση αλλά και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από αίτημα της οικογένειας της 22χρονης λόγω της φύσης των αδικημάτων, και ο κατηγορούμενος επέλεξε να μη μεταχθεί από τις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται. Οι ισχυρισμοί του ότι η κοπέλα βρέθηκε κοντά του στο διαμέρισμα-κολαστήριο με τη συναίνεσή της δεν έγιναν αποδεκτοί από το δικαστήριο, με την εισαγγελέα μάλιστα να παρατηρεί ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει, να τη φιμώσει και να τη δέσει…

Η 22χρονη στην κατάθεσή της μίλησε για τα φρικτά βασανιστήρια και την άγρια σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε. Περιγράφοντας τις μοιραίες ώρες που έζησε, φέρεται ότι υποστήριξε πως αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο για τον οποίο εργαζόταν και αναφέρθηκε στον αγώνα που έκανε για να ξεφύγει από τα χέρια του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την 22χρονη όταν οι γονείς της ειδοποίησαν τις Αρχές για την εξαφάνισή της. Μόλις μπήκαν στο σπίτι του κατηγορουμένου στη Δάφνη βρήκαν τη νεαρή γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα