Συγκεντρώσεις μνήμης (με επεισόδια) για τον Φύσσα

Από επεισόδια σημαδεύτηκαν οι χθεσινές συγκεντρώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση των πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι Στον Πειραιά λίγο πριν από τις 20.30 μια μικρή ομάδα διαδηλωτών, μόλις ολοκληρώθηκε η πορεία, επιτέθηκε κατά των ανδρών των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο. Οι νεαροί, οι οποίοι είχαν στήσει νωρίτερα οδοφράγματα, βάζοντας φωτιές σε κάδους, απωθήθηκαν γρήγορα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ και διασκορπίστηκαν στα στενά της περιοχής.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Εγνατία, εκεί όπου κατέληξε η πορεία. Νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα και βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν παραταγμένες κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε αντεπίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και άρχισε κυνηγητό στη γύρω περιοχή. Στην Πάτρα, τέλος, ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες και μολότοφ επί της οδού Ερμού, ενώ πυρπόλησε κάδους στην οδό Κορίνθου, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα