Και νέα «επεισόδια» στο σίριαλ μεταξύ ΝΔ – ΕΡΤ!

Στήριξη Καρτερού στον Καψώχα για την επίθεση στον Μητσοτάκη, σκληρή απάντηση από ΛαζαρίδηΝέος κύκλος αντιπαράθεσης σημειώνεται μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα σχόλια του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Σωτήρη Καψώχα σχετικά με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Με ανάρτησή του στο facebook ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός πήρε ξεκάθαρα θέση στο πλευρό του δημοσιογράφου, υιοθετώντας ουσιαστικά την άποψή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θύμισε στη ΔΕΘ τον «θεωρητικό του φασισμού» Σέρτζιο Πανούντσιο. 

«Εχει δίκιο ο Καψώχας, ας χτυπιούνται όσο θέλουν» έγραψε ο κ. Καρτερός και επιτέθηκε με δριμύτητα προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με ένα εκτενές κείμενο υπό τον τίτλο «Γιατί θίχτηκε ο Κυριάκος;», ασκώντας παράλληλα κριτική στην ΕΣΗΕΑ. «Γιατί θίχτηκε ο Κυριάκος; Δεν θίγεται καθόλου που έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον έμπιστο του Παπαδόπουλου, τον κολλητό του Μιχαλολιάκου, το ζων πρόσωπο του ελληνικού φασισμού» σημειώνει και σε άλλο σημείο αναφέρει: «Δεν θίγεται καθόλου από τον καθημερινό βομβαρδισμό fake news από τα φιλικά του ΜΜΕ. Μαρινακικά, αλαφουζικά και πάσης φύσεως, στάθμης και υποστάθμης, μητσοτακικά. Και όχι μόνο δεν θίγεται, αλλά σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπει τα fake news, διά των Αυγενάκηδων, των Κυρανάκηδων και άλλων παρόμοιας αισθητικής, σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις». Θέση υπέρ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ πήρε και ο Τέρενς Κουίκ. «Ενημερωμένος και αξιοπρεπής. Τιμά τη δημοσιογραφία» γράφει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό.

Η Ν.Δ., από την πλευρά της, αντέδρασε δείχνοντας τα «υπόγεια του Μαξίμου» και προσωπικά τον πρωθυπουργό για όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ και για τα σχόλια δημοσιογράφων της. «Ο κ. Τσίπρας είναι υπόλογος για όλα όσα συμβαίνουν με την ΕΡΤ» αναφέρει ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης. «Η υπεράσπιση Καψώχα από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αποδεικνύει ένα και μόνο: Οτι η ποδηγέτηση της ΕΡΤ, οι ύβρεις, οι συκοφαντίες, ο οχετός λάσπης εκπορεύονται από το ίδιο σημείο. Από τα υπόγεια του Μαξίμου» συμπληρώνει στην ανάρτησή του. Με το εμπάργκο της Ν.Δ. στην ΕΡΤ διαφωνεί ο Ανδρέας Λοβέρδος από το ΚΙΝ.ΑΛ, ο οποίος ωστόσο δηλώνει ότι δεν πηγαίνει στη δημόσια τηλεόραση επειδή… καθυβρίζεται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα