Κλαρίνα, Νταλάρας και Μαρξ στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Μετά την ομιλία Κουτσούμπα θα βγει ο Μάγκας για ξεφάντωμα!Με τον Γιώργο Μάγκα επέλεξε η ΚΝΕ να κλείσει το διήμερο φεστιβάλ της που πραγματοποιείται από χθες έως σήμερα το βράδυ στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο Ιλιον. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα εμφανιστεί επί σκηνής απόψε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώπιον της Νεολαίας του ΚΚΕ, η οποία θα διασκεδάζει και με πλήθος άλλων καλλιτεχνών, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και ο Γιάννης Κότσιρας. 

Στην κεντρική σκηνή στις 20.45 θα δοθεί ομιλία από τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στη συνέχεια θα υπάρξει αφιέρωμα στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Θάνου Μικρούτσικου και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Στη λαϊκή σκηνή είναι προγραμματισμένο λαϊκό γλέντι και αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με τη Γλυκερία, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ο Γιώργος Μάγκας και, τέλος, ικαριώτικο γλέντι με τον Νίκο Φάκαρο. Παράλληλα, θα γίνει βράβευση των νικητριών ομάδων του 5ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Συλλογικής Ερευνητικής Εργασίας της ΚΝΕ και του «Οδηγητή».

Επίσης, ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης της Ελληνοφρένειας θα παρουσιάσει τον «Τσολιά εν δε Τσόλια Μπαντ», ενώ θα δοθεί και μουσική παράσταση του Τμήματος Φωνητικής του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, όπου θα παρουσιαστούν τραγούδια των Ι. Καμπανέλλη και Φ. Γκ. Λόρκα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα