Απόλυτο φαβορί ο Παναιτωλικός

Να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί θέλει απόψε (19.00, ΕΡΤ1) ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την ουραγό Λαμία. Τα «καναρίνια» στις πρώτες τρεις αγωνιστικές μετρούν τέσσερις βαθμούς και επιθυμούν να ανεβάσουν ρυθμούς εκμεταλλευόμενα τη δυναμική της έδρας τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, ο Τραϊανός Δέλλας (φωτό) είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον αρχηγό της ομάδας Μάρκος Πάουλο, με τον Βραζιλιάνο χαφ να δηλώνει «παρών» ξεπερνώντας ταχύτατα το πρόβλημα τραυματισμού (θλάση β’ βαθμού) που τον ταλαιπωρούσε.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να προβληματίζει τον έμπειρο τεχνικό είναι η χρησιμοποίηση μόνο του Ερικσον σε ρόλο «κόφτη» ή η παράλληλη τοποθέτηση του Λουσέρο στο πλάι του Σουηδού.

Στον αντίποδα, η Λαμία στοχεύει στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν, με τον Μάκη Χάβο να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων», καθώς ο Αναστασιάδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Σε αυτή για πρώτη φορά συμμετέχουν και οι Πλιάτσικας – Ρόμανιτς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα