ΠΑΜΕ πλατεία;

Μια που μας κράζουν ότι σφυρίζουμε αδιάφορα εν καιρώ Μνημονίου, δεν τραβάμε μέχρι το Σύνταγμα; Μια επανάσταση θα κάνουμε (χωρίς τζατζίκι).

Το Σάββατο, το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ αποπειράθηκε να κάνει πανελλαδικό «συλλαλητήριο» στην πλατεία Συντάγματος. Τι συμπέρασμα βγήκε από αυτό;

Οι πλανόδιοι σουβλατζήδες είναι περισσότεροι από τους κουκουέδες (όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες 2 και 3. Στις φωτογραφίες 4 και 5 βλέπουμε τις… σημαιούλες που έχουν στήσει στα μαδέρια οι διαδηλωτές οι οποίοι βρίσκονται ένθεν κακείθεν των φαλάγγων. Καλή η ιδεολογία, αλλά, αν φας μία στην κεφαλή με το γκλομπ, σου φαίνεται ακόμα καλύτερη.

Φωτό Νο 6: Πάνδημη η συμμετοχή των εξεγερμένων κομμουνιστών. Ωρα 12.30 το μεσημέρι και η πλατεία ήταν ήδη γεμάτη (με πλανόδιους). Αντε και του χρόνου, παιδιά! Βγήκε η υποχρέωση.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα