Φέρτε μας τον… παιδίατρο

Οι μικροί του «Τριφυλλιού» συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο! Εύκολα 3-0 τον ΛεβαδειακόΤο «Τριφύλλι» ανθίζει και μαγεύει κόσμο! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 3-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφη μπάλα έκανε το «4 στα 4» (μετρώντας όμως 6 βαθμούς, λόγω του -6 με το οποίο ξεκίνησε) και έδειξε ότι κάτι μεγάλο δημιουργείται. 

Κορυφαίος των «πρασίνων» ο Χατζηγιοβάννης, που μοίρασε τις ασίστ στους Καμπετσή (5′) και Χατζηθεοδωρίδη (45′), ενώ είχε δοκάρι στο 36′. Δίχτυα βρήκε και ο Γιόχανσον (90+3′), ύστερα από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι του Μακέντα στο ντεμπούτο του. Εξαιρετικό ήταν το διάβασμα του αντιπάλου, για ακόμη μία φορά, από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του να τηρούν κατά γράμμα το πλάνο και μετέπειτα να αποθεώνεται από τον κόσμο. 

Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι οι παίκτες του «Τριφυλλιού» δένουν ολοένα και περισσότερο, βγάζοντας παιχνίδι με παιχνίδι όμορφους συνδυασμούς και αυτοματισμούς στο χορτάρι.

Ετσι, λοιπόν, και χθες έπιασαν στον… ύπνο με το καλημέρα τους Βοιωτούς, οι οποίοι έτρεχαν και δεν έφταναν στο δεύτερο ημίχρονο. Μολονότι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και κέρδισαν αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Διούδη. Βέβαια, φώναξαν (δικαίως) για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εμμανουηλίδη στον Σαβαντογκό στο 74′. 

Το τελικό 3-0 για τον Παναθηναϊκό, που στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να διαφυλάξει το προβάδισμά του από το να παίξει επιθετικά, διαμόρφωσε ο Γιόχανσον στις καθυστερήσεις. 

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Σουηδού αμυντικού, μετά τα δύο που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική στη Λάρισα.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (67′ Κάτσε), Χατζηγιοβάννης, Χατζηθεοδωρίδης (67′ Εμμανουηλίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής (75′ Μακέντα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Ζησόπουλος, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Ομο (46′ Κρνέτα), Νανγκίς (46′ Γιακουμάκης), Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (72′ Μανγκά), Μαρκόβσκι.

—-

Δώνης: «Να μας γίνει μάθημα το δεύτερο ημίχρονο»

Δεν χαϊδεύει τα αυτιά των «παιδιών» του ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου κόντρα στον Λεβαδειακό.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο, χωρίς κυκλοφορία της μπάλας και κίνηση.

Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά η νωχελικότητα και η υποτονικότητά μας στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μας γίνουν μάθημα» δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας: «Δεν θα ήθελα να μείνω στα νεαρά παιδιά, ο κόσμος χειροκροτεί και συμπαραστέκεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εχουμε παιδιά που είναι στην Εθνική, έχουμε νέα παιδιά, έχουμε και παιδιά σε μέση ηλικία. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και την ανταμείβει».

Ο 48χρονος κόουτς του «Τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στον Μακέντα λέγοντας: «Υπάρχουν κενά διαστήματα στους αγώνες που οφείλονται σε διάφορους λόγους. Εκεί οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα