Ο Σίλβιο επιστρέφει! Θέλει να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές

Την απόφασή του να ριχτεί ξανά στον πολιτικό στίβο ανακοίνωσε εχθές ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επόμενες ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019. «Θα είμαι υποψήφιος, θα κατέβω και πάλι στον στίβο της πολιτικής στις ευρωεκλογές, για να σώσω τη χώρα που αγαπώ» δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση σε υποστηρικτές του, λίγο έξω από τη Ρώμη.

«Είκοσι πέντε χρόνια μετά την ίδρυση της Φόρτσα Ιτάλια η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο από εκείνο του κομμουνισμού: η άγνοια, η ανικανότητα, η συνεχής τάση προς το κοινωνικό μίσος» σχολίασε ο 81χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Θα είμαστε και πάλι εμείς που θα σώσουμε τη χώρα» κατέληξε ο Ιταλός πολιτικός και μεγιστάνας, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εργάζεται επισταμένα για τη γενικότερη επιστροφή του στα τεκταινόμενα, καθώς πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο επιχειρηματίας, που μετρά 30 χρόνια στην ιδιοκτησία της Μίλαν, συμφώνησε να αγοράσει τη Μόντσα, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στην Ιταλία. Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές ότι ο Καβαλιέρε, λίγες μέρες προτού κλείσει τα 82 χρόνια του, στις 29 του Σεπτεμβρίου, είναι πιο ενεργός από ποτέ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα