Ολα τα πλεονεκτήματα της ελληνικής κρουαζιέρας παρουσιάστηκαν στη Λισαβόνα

Τις δυνατότητες ένταξης νέων ελληνικών προορισμών, την ενίσχυση του homeporting και την προώθηση νέων θεματικών εμπειριών στα πακέτα κρουαζιέρας, συνδυαστικά με τις επισκέψεις στους ελληνικούς προορισμούς, συζήτησαν……ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής Γ. Τζιάλλας και η αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου με εκπροσώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας στη Λισαβόνα. Στόχος η ισχυροποίηση της ελληνικής κρουαζιέρας και η προώθηση νέων ελληνικών προορισμών στα προγράμματα των μεγαλύτερων εταιριών κρουαζιέρας της Ευρώπης και διεθνώς έως το 2021.

Μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν με τους διευθύνοντες συμβούλους της MSC και της Celestyal, τους αντιπροέδρους της Royal Carribean Cruises, καθώς και με στελέχη των εταιριών κρουαζιέρας Disney, Virgin, Silversea, Costa. Σε ειδική ενότητα του συνεδρίου ο κ. Τζιάλλας υπογράμμισε ότι η ανάδειξη νέων προορισμών συμβάλλει στην ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων, όπως η υπερσυγκέντρωση σε ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς, ενώ δημιουργεί και οφέλη που διαχέονται σε περισσότερες περιοχές και στις τοπικές τους κοινωνίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα