Δικαίωσε τον Δημήτρη ο Μπερτομέου

Με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Γιαννακόπουλο μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου, που έπλεξε το εγκώμιο και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση «πάγωσε» τις ποινές που είχαν επιβληθεί στον ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που πλέον θα μπορεί ελεύθερα να παρακολουθεί την ομάδα του. «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν ήταν μόνο ο άνθρωπος-κλειδί για την εκτόξευση του Παναθηναϊκού. Hταν κάτι περισσότερο από αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλήφθηκε την τεράστια επένδυση που έκανε, ο τρόπος με τον οποίο άσκησε διοίκηση στην ομάδα, καθώς και η διαίσθηση που είχε για τα “θέλω” των φιλάθλων του συλλόγου αποτελούν στοιχεία που τον καθιστούν ξεχωριστό και αυτόματα τον τοποθετούν στην ελίτ των σημαντικότερων προσωπικοτήτων στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Οι τίτλοι που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό μιλούν από μόνοι τους, ωστόσο η διαδρομή του, το πάθος και η νοοτροπία που είχε ως διοικητικός ηγέτης έδειξαν τον δρόμο στους νεότερους παράγοντες» τόνισε αρχικά ο Μπερτομέου στη Euroleague Greece και συνέχισε σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

«Ξέρει καλύτερα από καθέναν την κληρονομιά που του άφησε ο Παύλος. Μια κληρονομιά που είναι υπερπολύτιμη για τον Παναθηναϊκό και, κατ’ επέκταση, για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι η δέσμευση του Δημήτρη με το τμήμα μπάσκετ της ομάδας είναι στο ίδιο επίπεδο με του πατέρα του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα