H «αριστερή» Αστυνομία

Δεν έχουν ψυχή μόνο οι γκέι, κυρία υπουργέ. Εχουν και οι Μακεδόνες. Βρείτε και τιμωρήστε τους υβριστέςΑπό τον
Μανώλη Κοττάκη

Με εντυπωσιάζει η σπουδή της νέας υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη να ζητά επειγόντως έρευνα για τους αστυνομικούς που εμφανίζονται σε βίντεο να λιντσάρουν τον άτυχο Ζακ Κωστόπουλο. Οχι γιατί δεν πρέπει. Πρέπει. Οι άνδρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνουν το αναγκαίο μέτρο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Και ας διατηρεί το κράτος, σύμφωνα με τους θεωρητικούς, το μονοπώλιο της βίας. Ωστόσο οφείλω να σημειώσω ότι η κυρία υπουργός δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για τη συμπεριφορά των ΜΑΤ στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει ποια ήταν εκείνα τα καλά παιδιά που φώναζαν στους συγκεντρωμένους ακροδεξιούς και λοιπούς πολίτες «καλά σας κάνει ο Τσίπρας, Βούλγαροι»!

Για πολλά χρόνια είχαμε την εντύπωση με βάση τις καταγγελίες της Αριστεράς ότι στους κόλπους της Αστυνομίας είχε διεισδύσει με πυρήνες η Χρυσή Αυγή. Οτι ο εθνικισμός σάρωνε τις τάξεις της Αστυνομίας. Οτι έπρεπε να αποβληθεί ως πέμπτη φάλαγγα. Οτι γενικότερα τα Σώματα Ασφαλείας ήταν άνδρο της δεξιάς επαράτου παρατάξεως. Και, ω του θαύματος, μαθαίνουμε ότι άνδρες των ΜΑΤ, παρακαλώ -όχι όποιοι κι όποιοι-, του πλέον σκληροπυρηνικού τμήματος των Σωμάτων Ασφαλείας, καταφέρονται εναντίον κατοίκων της Μακεδονίας λούζοντάς τους με τη βρισιά «Βούλγαρος».

Δηλαδή ένα έθνος για τη συμπεριφορά του οποίου υπάρχουν στη Μακεδονία οι χειρότερες δυνατές εθνικές μνήμες από την περίοδο της Κατοχής! Εχουν τα ΜΑΤ συριζοφρουρούς; Κατέλαβε η Αριστερά τον σκληρό πυρήνα του κράτους με νεογενίτσαρους; Ο,τι και αν συμβαίνει, αυτό δεν αναιρεί τις ευθύνες. Οπως εντοπίστηκαν σε χρόνο dt οι άνδρες που ξυλοκόπησαν τον διαιτητή Κωνσταντινέα, όπως ευρέθησαν αμέσως και καλούνται σε εξηγήσεις οι άνδρες της Ομάδας Δίας που εμφανίζονται ότι λιντσάρουν τον φέροντα μαχαίρι Κωστόπουλο, έτσι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν πάραυτα και αυτοί που φορώντας το εθνόσημο στα μπράτσα τους καθύβρισαν τον λαό της Μακεδονίας.

Και επειδή με την παραμικρή αφορμή βλέπω να ενεργοποιούνται άμεσα ανακλαστικά για τιμωρίες μόνον όταν θίγονται οι αγαπημένες στον ΣΥΡΙΖΑ μειονότητες, ποτέ όμως οι πλειονότητες, πρέπει κάποια στιγμή η κυρία υπουργός να δώσει εξηγήσεις για το κοκτέιλ δακρυγόνων που πέφτει εσχάτως στις διαδηλώσεις, εις το όνομα της δημοκρατικής μας κυβέρνησης. Αριστεροί φίλοι μου πατριώτες από τη Θεσσαλονίκη και συνάδελφοι δημοσιογράφοι συμφωνούν ότι ο όγκος του δακρυγόνου και η έκταση της καταστολής που επιχειρήθηκε στη ΔΕΘ, με στόχο να μη χαλάσει η επιχείρηση αναστήλωσης της εικόνας του πρωθυπουργού, ξεπέρασαν κάθε ανεκτό όριο.

Αστυνομικοί που γνώριζαν εκ των προτέρων τον όγκο των χημικών που επρόκειτο να πέσουν απέτρεπαν τους οικείους τους και τους φίλους τους να κατέβουν στο κέντρο της πόλης. Δυστυχώς, επί ΣΥΡΙΖΑ η Αστυνομία έχει εξελιχθεί στα μεγάλα γεγονότα σε ένα ιδιαιτέρως επιθετικό σώμα χωρίς αναστολές. Αν και αρκετές υπηρεσίες έχουν στελεχωθεί από νεότερα παιδιά, που προσδίδουν έναν αέρα ευγένειας και ανανέωσης στις επαφές της καθημερινότητας, εντούτοις η γενική εικόνα τον τελευταίο χρόνο χάλασε.

Μόλις η αριστερή Αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει μεγάλες διαδηλώσεις -γεγονός αφύσικο για την αμήχανη Αριστερά, που ήταν διαχρονικά στο πεζοδρόμιο μαζί με τον κόσμο-, αίφνης μεταμορφώθηκε σε καθεστωτικό σώμα, που χλευάζει σκαιά ως και την καταγωγή πολιτών γεωγραφικού διαμερίσματος της χώρας. Και μάλιστα ατιμώρητα. Δεν έχουν ψυχή μόνο οι γκέι, κυρία υπουργέ. Εχουν και οι Μακεδόνες. Τιμωρήσατε τους υβριστές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα