Ο αριστερός «ανθρωπισμός» σκοτώνει

Η απάντηση είναι τρεις λέξεις: Μπίζνες Καλά Οργανωμένες, ΜΚΟ. Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη, Γιώργο, Ελένη, Κώστα, ΜαρίαΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Οταν προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που από το Κολωνάκι είπε στους νέους εργαζομένους των 300 ευρώ, λιγότερα απ’ όσο κάνει η ρακέτα του για το τένις, πως δεν έχουν κουλτούρα αποταμίευσης, παρομοίωσε τον Τσίπρα με τον Βίκτορ Ορμπαν, ένα νεοφιλελεύθερο κολιμπρί έκανε διπλό loop πάνω από τα κλειστά γραφεία του Σόρος στη Βουδαπέστη και αυτοκτόνησε στα νερά του Δούναβη. Αν ο Τσίπρας ήταν Ορμπαν, θα φύλαγε τα σύνορα, δεν θα διαγκωνιζόταν με τον Μητσοτάκη ποιος θα φέρει πίσω το ξυλάκι της Μέρκελ, ο Νικόλας δεν θα είχε δολοφονηθεί στου Φιλοπάππου και πολλοί άλλοι που έχασαν τη ζωή τους από τους μουσαφιραίους της Αριστεράς θα ζούσαν.

Ο «ανθρωπισμός» όμως των βοηθητικών της παγκοσμιοποίησης, είτε αριστερών είτε νεοφιλελευθέρων, σκοτώνει, και όχι μόνον Ελληνες. Σε απόλυτους αριθμούς οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική τού «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» είναι πολύ περισσότεροι. Η εύκολη είσοδος, το «καλωσόρισμα», οι υποσχέσεις για χαρτιά, επιδόματα, χωρίς κίνδυνο κράτησης που αντικειμενικά προσκάλεσαν τους ανθρώπους που το κράτος-συμμορία του Ερντογάν στοιβάζει στις ακτές του να φορτωθούν στις φτηνιάρες κινέζικες βάρκες, με αποτέλεσμα να πνιγούν πολύ περισσότεροι. Η Αριστερά όμως είναι μανούλα στο να κάνει με τις βρομιές της ό,τι η γάτα ξέρετε με τι.

Οποιον δε αντιδρά με μίσος τον αποκαλούν φασίστα και άλλα τινά, τα οποία κάθε αληθινός ιδεολόγος πατριώτης τα γράφει εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος.
Αυτή όμως η εμμονή τους στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων και του «ανθρωπισμού» που σκοτώνει και ρίχνει ανθρώπους στην εξαθλίωση κάθε Μόριας δεν είναι αθώα, δεν οφείλεται απλά στον διεθνισμό τους. Η απάντηση είναι τρεις λέξεις: Μπίζνες Καλά Οργανωμένες, ΜΚΟ. Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη, Γιώργο, Ελένη, Κώστα, Μαρία. Και κάποια είναι απέξω και τα μασουλάνε οι σύντροφοι, αλλά πολλά είναι δικά σου. Τα πληρώνουν ως φόρους τα μνημονιακά υποζύγια. Και όλη η κριτική του Μητσοτάκη είναι για τα λεφτά, τα φράγκα, τα μπικικίνια, πώς έγινε και πώς έπρεπε να γίνει η διαχείριση του 1,4 δισ.

Τρέχουν τα σάλια της ψευτοελίτ, κάνουν υπολογισμούς με την αριθμομηχανή του άιφον1922 GTI, πολλαπλασιάζουν με ποσοστά και δαγκώνονται που άλλοι έχουν τα κλειδιά του ταμείου. «Είναι εθνική ντροπή η Μόρια» είπε. Σίγουρα είναι, ούτε σκύλος δεν πρέπει να ζει σε τέτοιες συνθήκες. Κανείς βέβαια δεν είπε για τη σωρεία παραβιάσεων των δικαιωμάτων των παιδιών, των γυναικών από άλλους σκληροπυρηνικούς μουσαφιραίους της Τασίας και νεοφιλελέδων ομοϊδεατών της στο Μεταναστευτικό, από όσα τράβηξαν στα χέρια τους σε αυτούς τους τσαντιρομαχαλάδες. Ομως δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να πει πως ακόμη πιο μεγάλη εθνική ντροπή είναι ο επιδοτούμενος ισλαμικός εποικισμός, η υπονόμευση της εθνικής ομοιογένειας, του κοινωνικού ιστού και η διακινδύνευση της δημόσιας τάξης και της εθνικής ασφάλειας. Σόρος, ΜΚΟ, αριστεροί, νεοφιλελεύθεροι και δουλέμποροι στο ίδιο μετερίζι, μαζί με πειθήνια παπαγαλάκια των ΜΜΕ, που αναλαμβάνουν τη δολοφονία χαρακτήρος των αντιφρονούντων.

Τώρα πλέον κόψανε και το «παράτυποι μετανάστες» και το έχουν ρίξει στο «νεοεισερχόμενοι υπήκοοι τρίτων χωρών», εκ των οποίων το 85% δεν δικαιούται άσυλο, είναι από χώρες που δεν πέφτει ντουφεκιά. Ποιος το είπε αυτό; Κάνας φασίστας, ρατσιστής βελζεβούλης, κανένας λαϊκός πατριώτης δεξιός; Ο Μουζάλας το είπε κι ακόμη δεν έχει κάνει αίτηση εγγραφής στη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια. Πάντως αυτή είναι η αλήθεια. Μπαίνουν όλοι, δεν φεύγει σχεδόν κανένας και τώρα αδειάζουν τη Μόρια, τους στέλνουν στην ηπειρωτική Ελλάδα, ώστε να κάνουν χώρο για τα νέα πελατάκια που φέρνουν οι βάρκες των μαφιόζων του Ερντογάν.

Οσο κι αν βρίζουν τον Σαλβίνι και τον Ορμπαν, γιατί φυλάνε άγρυπνα τις πατρίδες τους, όσο κι αν βρίζουν και συκοφαντούν τον λαό μας και όσους αρθρώνουμε πολιτικό λόγο αντίστασης στον δωσιλογισμό τους απέναντι στη διεφθαρμένη ελίτ των Βρυξελλών, την πιο αντιευρωπαϊκή κλίκα που υπάρχει, οι άνεμοι των καιρών αλλάζουν και θα έρθει και στη χώρα μας ξανά η ώρα της Ελευθερίας, της ανάκτησης της Πατρίδας μας από τα χέρια των αποστόλων του μαρασμού.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα