Παπαπέτρου: «Ενιωσα την αγάπη του κόσμου»

Ο Παναθηναϊκός… αγκάλιασε με το καλημέρα τον Παπαπέτρου!Ο 24χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, στο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», και, όπως δήλωσε, ένιωσε την αγάπη του κόσμου. 

«Προσωπικά νιώθω πολύ καλά. Πραγματικά ένιωσα την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου και τον ευχαριστώ πολύ. Θέλω να δουλεύω σωστά και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα» τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα gazzetta.gr. 

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε: «Η ομάδα μπορεί να χτυπήσει με διαφορετικούς τρόπους. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χημείας και να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Ο προπονητής είναι δίκαιος! Δίνει στον καθέναν αυτό που του αναλογεί, ενώ αναδεικνύει τις δυνατότητές σου στα δυνατά σου σημεία». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαπέτρου διέγραψε από τους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media τις φωτογραφίες του από τον Ολυμπιακό. 

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ νίκησε στο τελευταίο φιλικό της με 91-88 τον Χολαργό, όμως η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ξανθόπουλου που υπέστη κάταγμα στη μύτη και θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες. 

Τέλος, μεθαύριο θα γίνει η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με τις αναμετρήσεις: Παναθηναϊκός – Παγκράτι, Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Χολαργός, Ρέθυμνο – Κύμη, Προμηθέας Πατρών – Αρης, Περιστέρι – Ηφαιστος Λήμνου και ΠΑΟΚ – Πανιώνιος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα