Λουτσέσκου: «Είναι φανταστικοί τρεις βαθμοί»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το «διπλό» εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ο Ραζβάν Λουτσέσκου. «Το πνεύμα και πως είχαμε το μυαλό να αντιδράσουμε μας έδωσαν τη νίκη. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι τη νίκη κι εμείς την είχαμε. Το να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο, το να κερδίσεις την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, είναι απίστευτο. Είναι φανταστικοί τρεις βαθμοί» δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε: «Eτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι πολύ σκληρό. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχουμε βάλει ούτε ένα γκολ σε αυτό το ματς. Παρότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι, αν παίζουμε έτσι, στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πειραιά κινδυνεύει με τιμωρία λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί της, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η σέντρα και να προκληθεί ολιγόλεπτη διακοπή (λόγω καπνού) στο δεύτερο ημίχρονο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα