Θηλυκή συμμορία ρήμαζε σπίτια

Συνελήφθησαν τέσσερις λησταρχίνες από 17 έως 34 ετών που είχαν βάλει στο στόχαστρο κατοικίες στη ΓλυφάδαΘηλυκή… συμμορία είχαν συστήσει τέσσερις γυναίκες, οι οποίες ρήμαζαν σπίτια στα ακριβά νότια προάστια. Συγκεκριμένα, η σπείρα, που αποτελούνταν από τέσσερις γυναίκες, ηλικίας 17, 26, 27 και 34 ετών, είχε βάλει στο στόχαστρό της κατοικίες στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στη δράση τους, πιάνοντας στα πράσα τις γυναίκες την ώρα που εισέβαλαν σε σπίτι με σκοπό να το διαρρήξουν. 

Οι συλληφθείσες μπούκαραν στις οικίες και άρπαζαν χρήματα και τιμαλφή. Από τις έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας προέκυψε ότι οι γυναίκες προέβαιναν κατ’ επανάληψη τις τελευταίες μέρες σε διαρρήξεις οικιών, ενώ στις περιπτώσεις που εντόπιζαν τους ιδιοκτήτες, προέβαιναν στη διάπραξη των κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, όλες στη Γλυφάδα.

Ετερη σπείρα

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εξάρθρωσαν σπείρα που διέπραττε ληστείες, καθώς και διαρρήξεις – κλοπές από οικίες στην ανατολική Αττική. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στα Γλυκά Νερά δύο αλλοδαποί, μέλη της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας ομοεθνής τους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει, τουλάχιστον από τον περασμένο Απρίλιο, συμμορία με σκοπό να κάνουν διαρρήξεις – κλοπές από οικίες, οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν.

Οι συναγερμοί

Ως προς τη μεθοδολογία τους, αφού εντόπιζαν τις οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, απενεργοποιούσαν τον συναγερμό και στη συνέχεια εισέβαλλαν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Επιπλέον, αφαιρούσαν τα κλειδιά των οχημάτων των ιδιοκτητών, με τα οποία διέφευγαν.

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες επέστρεφαν στην οικία τους, οι δράστες, προκειμένου να διαφύγουν, δεν δίσταζαν να τους ασκήσουν βία.
Στην κατοχή τους, καθώς και από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πλήθος ρολογιών και τιμαλφή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα