Σοκ και στην Αθήνα με έκφυλο καθηγητή

Αργά ξύπνησαν για τον «φακελάκη»«Ντόμινο» αποκαλύψεων έχει προκαλέσει η σύλληψη του καθηγητή «φακελάκη», που κατηγορείται ότι χρηματιζόταν και παρενοχλούσε σεξουαλικά φοιτητές με αντάλλαγμα να τους περάσει στα μαθήματα. Μετά τις φοιτήτριες του καθηγητή Εφαρμογών του ΤΕΙ Σερρών, πήραν σειρά φοιτήτριες πανεπιστημίου στην Αθήνα, οι οποίες κατήγγειλαν καθηγητή τους για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οπως υποστηρίζουν οι κοπέλες, ο μεσήλικος άνδρας τούς έκανε σε καθημερινή βάση άσεμνες χειρονομίες και άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα, ενώ δεν δίσταζε να τις παρενοχλεί ακόμα και μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, όπου τις χάιδευε και τους ζητούσε να τις φωτογραφήσει με σορτσάκια…

Αγγίγματα

«Κλείδωσε την πόρτα και έκατσε στη διπλανή καρέκλα. Πέρασε το χέρι του γύρω μου, αγκαλιάζοντάς με για να πιάσει το ποντίκι του υπολογιστή και με το άλλο του χέρι χάιδεψε τον μηρό μου… Οσο μου εξηγούσε τα της εργασίας, έβρισκε διάφορες προφάσεις ώστε να υπάρχει φευγαλέο άγγιγμα» θυμάται μία φοιτήτρια-θύμα του καθηγητή, ενώ μία άλλη περιγράφει:

«Μια μέρα στο στούντιο, ενώ χειριζόμουν τη μηχανή μεγάλου φορμά, δέχτηκα σεξουαλικό υπονοούμενο. Μου είπε ότι πρέπει να την πιάνω όπως πιάνω τα… αντρικά μόρια». Η ΕΔΕ για το συγκεκριμένο θέμα ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο, αλλά η απόφαση εκκρεμεί, με τον καθηγητή να πηγαίνει κανονικά στο πανεπιστήμιο…
Στο μεταξύ, τη στιγμή που, όπως φαίνεται, όλοι γνώριζαν εδώ και χρόνια τη… δράση του 49χρονου καθηγητή Εφαρμογών, η Σύγκλητος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας μόλις χθες αποφάσισε την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, μαζί με τους δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου που εμπλέκονται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα