Μια ακόμη δυνατή οδηγική εμπειρία από τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ έβαλε τα …VR γυαλιά σε χιλιάδες θεατές στο 10ο PICK ΛΟΥΞ COLA plus ‘n lightΜια εμπειρία σε υψηλή ταχύτητα απόλαυσαν οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρέθηκαν στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου.

Η αχαϊκή πρωτεύουσα φιλοξένησε το 10ο Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.), με Χορηγό Εμπειρίας τον ΟΠΑΠ, ο οποίος πρόσθεσε επιπλέον αδρεναλίνη στη διοργάνωση.

Όλοι οι επισκέπτες στο περίπτερο του ΟΠΑΠ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια virtual reality εμπειρία. Φορώντας ένα ζευγάρι VR γυαλιά «μεταφέρονταν» αυτομάτως σε μια εικονική πίστα και μάλιστα στη θέση του οδηγού.  

Επιπλέον, δέκα τυχεροί δεν περιορίστηκαν στην εικονική πραγματικότητα, αλλά έζησαν την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Χάρη στον ΟΠΑΠ, βρέθηκαν πίσω από το βολάν και οδήγησαν kart στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο:  

Οι αγώνες του 10ο PICK ΛΟΥΞ COLA plus ‘n light πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Γεωργίου, η οποία είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα