Ο τραπεζίτης που βγήκε από τη… γυάλα!

Οι απίστευτοι διάλογοι με Κεφαλογιάννη, Καμίνη και ΠαπαχελάΤο είδαμε κι αυτό σε αυτή τη χώρα! Μεγαλοστέλεχος μεγάλης συστημικής τράπεζας να συναντά τυχαία σε τραπέζι πολιτικούς, διευθυντές μεγάλων εφημερίδων και να μην τους γνωρίζει. Οπως πληροφορούμαστε, προ ημερών σε ένα τραπέζι βρίσκονταν ο Αλέξης Παπαχελάς, η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Γιώργος Καμίνης. Εκεί λοιπόν εμφανίζεται και το εν λόγω διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος και αρχίζει να ανταλλάσσει χειραψίες με τους ομοτράπεζους. 

Ξεκινώντας από τον πρώτο, ρωτά το τραπεζικό στέλεχος ποιος είναι και του απαντά αυτός: «Είμαι ο Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της “Καθημερινής”». Συνεχίζει με την κυρία της παρέας το τραπεζικό στέλεχος και επαναλαμβάνει το ίδιο ερώτημα: «Εσείς ποια είστε;» «Είμαι η Ολγα Κεφαλογιάννη και είμαι βουλευτής της Ν.Δ.» η απάντηση που πήρε. Συνεχίζει ακάθεκτος αυτός ο απίθανος τύπος και ρωτάει και τον τρίτο της παρέας και του συστήνεται λοιπόν: «Είμαι ο Γιώργος Καμίνης και είμαι ο δήμαρχος Αθηναίων».

Ομως δεν τελειώνουν εδώ όλα αυτά τα κωμικοτραγικά. Αφού τελειώνουν οι χειραψίες και οι συστάσεις, ετοιμάζεται το τραπεζικό στέλεχος να φύγει να πάει στο διπλανό τραπέζι. Κατά τύχη εκεί καθόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Γυρίζει και ο Αλέξης Παπαχελάς και λέει στον εν λόγω κύριο ότι αυτός στο άλλο τραπέζι «είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας». Και συνεχίζει: «Μην τον ρωτήσεις ποιος είναι. Χρειάζεται και λίγη ντροπή»!

Και λίγα του είπε του τραπεζικού μεγαλοστελέχους ο κ. Παπαχελάς. Είναι να απορεί κανείς που το συγκεκριμένο στέλεχος μιας μεγάλης τράπεζας της χώρας δεν γνωρίζει το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Είναι απορίας άξιον πώς τέτοιοι άνθρωποι, τόσο πολιτικά αναλφάβητοι, έχουν τις τύχες της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος στα χέρια τους.

Αλλά ύστερα από αυτό το περιστατικό δεν είναι να απορεί κανείς για τα χάλια της οικονομίας και, φυσικά, για τη μαύρη τρύπα των τραπεζών. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχει αποτύχει μόνο το πολιτικό σύστημα, αλλά έχει αποτύχει και το προσωπικό που διαχειρίζεται άμεσα τις τύχες της οικονομίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα