Κωνσταντινέας 2: Μπάλα, ξύλο και καράτε

Το έπος της βίας που καταδικάζουμε απ’ όπου κι αν προέρχεται συνεχίζεται και εξελίσσεται σε δικαστικό θρίλερTου επιτέθηκαν 30. Δεν τον κατάφεραν. Τον χτύπησαν πολύ. Μάτωσε λίγο. Για την ακρίβεια, πολύ λίγο, τοσοδά λιγουλάκι, που δεν είδαμε αίματα (χωρίς τη βοήθεια μικροσκοπίου). Πήγαν να τον λυγίσουν, δεν λύγισε. Είναι βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, αλύγιστος. Φτιαγμένος από ένα κράμα τιτανίου, κοβαλτίου, βολφραμίου, ναμάτων της Αριστεράς και ενός άγνωστου σε πολλούς μετάλλου, σκληρά κατεργασμένου. Ονομάζεται «φιδένιο» και υπάρχει σε αφθονία σε πλανήτες όπου ανθεί το φιδεμπόριο. 

Τον Κωνσταντινέα, που λέτε, αποπειράθηκαν να κολλήσουν στον τοίχο, αλλά είναι αντικολλητικός. Τεφάλ. Ολα μπορούν να περάσουν από πάνω του, αλλά δεν κολλάνε – και νουντλ να του απλώσεις, θα γλιστρούν πάνω στο λουλακί σακάκι, στην κόκκινη παντελονιά και στο μπλε παπουτσικό με τα κόκκινα κορδόνια και δεν θα του αφήσουν ούτε λαδιά. Μόνο, να, ένα ασήμαντο προβληματάκι τού έμεινε από την άνανδρη, φασιστική, ναζιστική και απροκάλυπτα πινοτσετική επίθεση των 30 ακροδεξιών νίντζα που έστησαν καρτέρι στον σταυραητό της Αριστεράς και της προόδου. Εχει ένα θέμα με την όρασή του.

Χθες, όπως έγινε γνωστό, πήγε στο δικαστήριο για να δικαστεί η υπόθεσή του (αναμφίβολα, μια νέα Δίκη της Νυρεμβέργης, που ήδη συγκλονίζει την Καλαμάτα). Εκεί είδε έναν κατηγορούμενο και τον είδε καλά! Οπως είπε ο δικηγόρος του, ο κ. Κωνσταντινέας «διαπίστωσε ότι ο εν λόγω φερόμενος ως παριστάμενος στον χώρο και κατά τον χρόνο τού εις βάρος του επεισοδίου της 23/9/2018 δεν ήταν παρών. Η σύγχυση προκλήθηκε από το γεγονός ότι προς αναγνώριση επιδείχθηκαν στον κ. Κωνσταντινέα από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές παλαιές φωτογραφίες ταυτοτήτων».

Να πώς την πάτησε ολόκληρος πολέμαρχος της Αριστεράς που του στήσαν καρτέρι οι ακροδεξιοί νίντζα. Στο αστυνομικό τμήμα όπου πήγε για να αναγνωρίσει τα τάγματα θανάτου του Αουγκούστο Πινοσέτ τού έδειξαν φωτογραφίες ταυτοτήτων αντί να ζητήσουν από τους υπόπτους να στηθούν στη σειρά για να τους φωτογραφίσει η χαρισματική Ανι Λάιμποβιτς ή ο σεβάσμιος Ρόμπερτ Φρανκ.

Κουράγιο, Πέτρο Κωνσταντινέα. Ολα τα ντότζο της Καλαμάτας είναι στο πλευρό σου.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα