Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η φράση του τίτλου διαδόθηκε και καθιερώθηκε ως πολιτικό σύνθημα όταν τη χρησιμοποίησε σε παρέμβασή του στη Βουλή ένας από τους αποτελεσματικότερους καταστροφείς της πατρίδας: ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η χώρα μας άρχισε να κατρακυλάει στου κακού τη σκάλα ακριβώς επειδή ο Παπανδρέου και οι επίγονοί του με την πολιτική που άσκησαν ουδέποτε τήρησαν και εφάρμοσαν το αυτονόητο της φράσης «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες».

Η κατάσταση
στη χώρα μας είναι τόσο απελπιστική ώστε την ιδιοκτησία του δημόσιου χώρου έχουν πάρει οι λαθρομετανάστες. Η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί σε χοτ σποτ και οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας βλέπουν τσαντίρια Αφγανών, Πακιστανών και εποικιστών λοιπών εθνικοτήτων να έχουν στηθεί σ’ ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της πόλης.

Την ίδια
στιγμή, όπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ΜΚΟ που ελέγχονται από τον διεθνή κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος διευρύνουν την εξουσία του πάνω στη χώρα μας και τον βοηθούν να προωθήσει τα σκοτεινά παγκοσμιοποιητικά σχέδιά του.

Ο Σόρος
στην επιχείρηση κατάργησης των εθνικών κρατών, που αποτελεί προϋπόθεση επιβολής της παγκοσμιοποίησης, δεν είναι μόνος. Εχει πολλούς και σημαντικούς συμμάχους. Στην Ελλάδα αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Το Βήμα», ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από ίδρυμα του Σόρος, η Solidarity Now, έχει ως γενική διευθύντρια την Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία είναι πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ενώ
στην Ελλάδα η ετερόφωτη άρχουσα πολιτική, οικονομική και «πνευματική» τάξη προσπαθεί να περάσει την ισχύ του λαού μας αλλού, στην Ιταλία ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω μετανάστες από τη Γερμανία και ότι, αν χρειαστεί, θα κλείσει και τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

Η Ελλάδα
πράγματι ανήκει στους Ελληνες, αλλά συχνά πυκνά οι τίτλοι ιδιοκτησίας αμφισβητούνται από δυνάμεις εντός και εκτός συνόρων. Η εξουσία του λαού μας δεν πρέπει να περάσει ποτέ σε ξένα χέρια, όπως θα ήθελαν εκείνοι που θησαυρίζουν από την ξενοκρατία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα