Εξάρθρωσαν σπείρες που διακινούσαν μετανάστες

Στη φάκα πέντε, αναζητείται έναςΚινηματογραφική η καταδίωξη 27χρονου στο Κιλκίς, που μετέφερε παράνομα 14 μετανάστες που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα. 

Το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος δεν σταμάτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Στη συνέχεια το εγκατέλειψε σε κοντινή περιοχή. Επειτα από αστυνομικές έρευνες εντοπίστηκε ο 27χρονος και συνελήφθη. Ο συνεργός του αναζητείται.
Ωστόσο χθες πραγματοποιήθηκε άλλη μία καταδίωξη που είχε και πυροβολισμούς όταν στην περιοχή του Προφήτη Ηλία οδηγός αυτοκινήτου με βουλγαρικές πινακίδες, που μετέφερε εννέα μετανάστες, αρνήθηκε τον έλεγχο των αστυνομικών.

Η καταδίωξη κατέληξε στην οδό Λαγκαδά μετά την αερογέφυρα της Σταυρούπολης, με το όχημα των διακινητών να προσκρούει σε ένα άλλο Ι.Χ. και να εγκλωβίζεται. Εκεί οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές αλλά και τους μετανάστες.

Σε Εβρο, Ξάνθη

Την ίδια ώρα, δύο άνδρες συνελήφθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο στους νομούς Εβρου και Ξάνθης για παράνομη προώθηση στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 15 μεταναστών σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Ο πρώτος, ένας 39χρονος Ελληνας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, όπου τον εντόπισαν να ανεβάζει σε ταξί έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δεύτερος, ένας 36χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου, που τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό παράνομα εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα