Η κατάρρευση της Δημόσιας Τάξης

Η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία μπορεί κάποιος να βρει οτιδήποτε. Το περιβάλλον της, το κλίμα, τα τοπία, αλλά και οι άνθρωποι συνθέτουν ένα σκηνικό που θα μπορούσε να αποτελέσει μικρογραφία του κόσμου.

Ομως αυτά που λείπουν -και η έλλειψή τους ταλανίζει τους Ελληνες- είναι η επάρκεια του πολιτικού κόσμου συνολικά, η ικανότητα των καθ’ ύλην αρμοδίων να διαχειρίζονται τις κοινές υποθέσεις, αλλά και η ευθιξία.

Οι αναγνώστες του Τύπου αλλά και όλοι όσοι παρακολούθησαν δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, και όλοι όσοι διάβασαν τις ειδήσεις στο διαδίκτυο ενημερώθηκαν για τον μεθυσμένο ιδιοκτήτη Ι.Χ. ο οποίος βρέθηκε από τα διόδια της Αττικής Οδού λίγο πριν από την είσοδο στην… αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής χωρίς να μπορέσει κανένας να τον σταματήσει! Τον κατεδίωξαν ανεπιτυχώς!

Περιττό να αναφερθεί ότι δεν ήταν ούτε ο άρτια εκπαιδευμένος, αδίστακτος τρομοκράτης, ο οποίος δεν υπολογίζει ούτε τη σωματική του ακεραιότητα ούτε καν την ίδια του τη ζωή προκειμένου να εκπληρώσει τον στόχο του και να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Δεν ήταν κάποιος πανέξυπνος, αλλά εκτός λογικής άνθρωπος που είχε στόχο να διασύρει το σύστημα.

Εκείνος που έφτασε με το Ι.Χ. του στην είσοδο της Βουλής ήταν ένας διαλυμένος από το μεθύσι 59χρονος οδηγός, τον οποίο όταν μέτρησαν οι τροχονόμοι με το μηχανάκι του αλκοτέστ διαπίστωσαν εμβρόντητοι ότι η ένδειξη έφτανε το 1,30 – κάτι που δείχνει ότι είχε καταναλώσει σχεδόν ένα μπουκάλι αλκοόλ. Αυτό το χάλι δεν είναι συγκυριακό.

Δεν είναι μια κακιά στιγμή… Το περιστατικό με τον μεθυσμένο οδηγό που έφτασε στη Βουλή δείχνει ότι δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στον τομέα της Δημόσιας Τάξεως.

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι δεν έχουν ούτε ευθιξία ούτε ικανότητες ούτε αντίληψη των προβλημάτων που προκαλούν στην κοινωνία οι μηδενικές επιδόσεις τους.

Επίσης, το ίδιο ισχύει και για εκείνους που έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον της ασφάλειας της Βουλής. Αν δεν υποβληθούν παραιτήσεις, πρέπει να γίνουν αποπομπές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα