Αυστριακοί προκαλούν τους κατοίκους της Νάξου

«Ελληνες, σκουλήκια, να φύγετε από το νησί. Είναι δικό μου»!Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Νάξο η ρατσιστική συμπεριφορά μιας οικογένειας Αυστριακών εναντίον των Ελλήνων. Στα καθημερινά παραληρήματά τους ξεστομίζουν προς τους κατοίκους του Ορκού απίστευτες εκφράσεις που θυμίζουν… Γκεστάπο, όπως «Ελληνες, σκουλήκια, να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μου. Εσείς οι Ελληνες δεν έχετε χρήματα… Να φύγετε»!

Πρόκειται για έναν 30χρονο και τον πατέρα του, που κάνουν διακοπές σε διαμέρισμα που έχουν αγοράσει σε συγκρότημα στο κυκλαδίτικο νησί, αλλά δυσανασχετούν με τους ντόπιους και συμπεριφέρονται επιθετικά. Οπως καταγγέλλουν κάτοικοι στο naxostimes.gr, αφήνουν λυτά τα δυο άγρια σκυλιά τους και τους απειλούν, ακόμα και με όπλο, ότι θα τους σκοτώσουν. Η Αστυνομία, που έχει ενημερωθεί για τους ρατσιστές αλλοδαπούς που μένουν τέσσερις με πέντε μήνες τον χρόνο στο νησί, τους έχει κάνει συστάσεις, ωστόσο η συμπεριφορά τους παραμένει προκλητική.

«Είμαστε οργισμένοι! Δεν συμμορφώθηκαν σε κανέναν όρο του συλλογικού εξωδίκου που κάναμε ύστερα από γενική συνέλευση του συγκροτήματος κατοικιών. Συνεχώς μας βρίζουν με τα χειρότερα λόγια» δηλώνουν οι γείτονές τους, τους οποίους προσβάλλουν όπως οι κατακτητές πρόγονοί τους.

Τελευταία ελπίδα για τους κατοίκους της περιοχής είναι η πρεσβεία της Αυστρίας, όπου έχουν απευθυνθεί ζητώντας να παρέμβει, όπως και στον Συνήγορο του Πολίτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα