Γλυφάδα: Η λύση κατά της αφισοκόλλησης

«Τέλος» στις αφίσες στους δημόσιους χώρους λέει εδώ και λίγες ημέρες ο Δήμος Γλυφάδας. Συγκεκριμένα, συνεργεία του τοποθετούν πλαστικά δίχτυα γύρω από κολόνες και φανάρια, όπου τοποθετούνται συνήθως αφίσες, ώστε να μην πιάνει η κόλλα. «Η παράνομη αφισοκόλληση είναι μια βαθιά και διαχρονική πληγή.

Εκτός από το ότι υποβαθμίζει την αισθητική της πόλης, δημιουργεί παράλληλα προϋποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων, αφού το μήνυμα σε κάθε κουτί και σε κάθε κολόνα της ΔΕΗ ή στα φανάρια αποσπά την προσοχή του οδηγού.

Η ζημιά που προκαλεί στις κολόνες είναι επίσης σημαντική, καθώς η κόλλα, το σελοτέιπ και τα αυτοκόλλητα τις φθείρουν σε βάθος χρόνου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Γλυφάδας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου καλεί όλους τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να σεβαστούν την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να συνδράμουν ώστε να διατηρείται η Γλυφάδα «καθαρή και νοικοκυρεμένη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα