Ο Κούγιας, συνήγορος του «Φακελάκη», μιλάει τώρα για «σενάρια»

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, με απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του καθηγητή «Φακελάκη» των ΤΕΙ Σερρών, αλλά και των δύο συνεργών του……ιδιοκτητών του φροντιστηρίου στο οποίο φέρεται ότι νομιμοποιούσαν τα χρήματα που έπαιρναν από τους φοιτητές για να περνούν τα μαθήματα στην εξεταστική περίοδο.

Πρόκειται για τον 60χρονο καθηγητή Λογιστικής Κλεάνθη Κωνσταντινούδη του Νικολάου και της Ελένης από τη Θεσσαλονίκη, τον 59χρονο Γεώργιο Μόκκα του Αποστόλου και της Ζωής από το Νέο Πετρίτσι Σερρών και την 50χρονη Ευαγγελία Μηλόφτση του Ηλία και της Ιωάννας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Η δράση του

Ο καθηγητής συνελήφθη έπειτα από καταγγελία δύο φοιτητών του ότι τους ζητούσε από 250 ευρώ για να τους περάσει στο μάθημά του και, για να υπάρχει «μανδύας» νομιμότητας, τους υποχρέωσε να πάνε στο φροντιστήριο των συνεργών του, δήθεν για να προετοιμαστούν. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ζητούσε ακόμα και ερωτικά ανταλλάγματα από τις φοιτήτριες για να περάσουν το μάθημά του.

Ο καθηγητής, μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, κάνει λόγο για «σενάριο», πίσω από το οποίο βρίσκονται δύο πρόσωπα του περιβάλλοντος της σχολής των Σερρών.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης αναφέρει ότι τις επόμενες ημέρες θα αναδείξει τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων προσώπων και προαναγγέλλει πως θα ζητήσει να εξεταστούν ως μάρτυρες τουλάχιστον 20 καθηγητές πανεπιστημίου, οι οποίοι, όπως αναφέρει, «είμαστε σίγουροι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να εκδώσει για τον κύριο καθηγητή μια δίκαιη απόφαση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα