Απόδοση τιμής στην ατιμία

Ουδείς ωφέλησε την Ελλάδα ατιμώρητος. Αυτό ίσχυε και θα συνεχίσει να ισχύει όσο δεν υπάρχει και δεν καλλιεργείται ιστορική μνήμη στην πατρίδα μας και η άρχουσα τάξη προδίδει το έθνος και τον λαό, αντιστρέφοντας τις αξίες καιπαρουσιάζοντας το κακό ως καλό και το καλό ως κακό. 

Σήμερα δεν τιμώνται από το κράτος οι ήρωες που μας έσωσαν από την τυραννία. Σήμερα εκείνοι που νέμονται τα απομεινάρια του χρεοκοπημένου κράτους δοξάζουν τα πιο ανυπόληπτα στοιχεία του 20ού αιώνα.
Συντηρούν και ανακαινίζουν κρατικά επιχορηγούμενα μουσεία και διοργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης για τους συμμορίτες που σήκωσαν τα όπλα κατά της πατρίδας και έριξαν χιλιάδες αθώους Ελληνες κατασφαγμένους στις πηγάδες, για τους μητραλοίες που ήθελαν να παραδώσουν τη Μακεδονία μας στους Σλάβους και προσπάθησαν να αλυσοδέσουν τη χώρα και να τη ρίξουν στα κάτεργα της ΕΣΣΔ.

Απολύτως
συναφής με τα παραπάνω είναι η είδηση ότι η Βουλή (δηλαδή, ο Ελληνας φορολογούμενος), όπως δήλωσε ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης, θα αναλάβει τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση δύο ιστορικών μουσείων της Εθνικής Αντίστασης στις Κορυσχάδες και στην Παλαιά Βίνιανη Ευρυτανίας.

Στην
υπογραφή των συμβάσεων συνεργασίας για τα σχετικά έργα παρέστη ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, που ψηφίζεται από τους δεξιούς για να συμπεριφέρεται σαν στέλεχος της άκρας Αριστεράς.

Οι απόγονοι
και οι συγγενείς των πεσόντων του Εθνικού Στρατού και των πατριωτικών οργανώσεων, όταν τιμούν τους νεκρούς τους, κάνουν «γιορτές μίσους», σύμφωνα με την προπαγάνδα των κομμουνιστών.

Οι νοσταλγοί
του Στάλιν, όταν κάνουν εκδηλώσεις για τους αποκεφαλιστές δολοφόνους του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ, ακούνε τους μπροστάρηδες μιας ψευδεπίγραφης Δεξιάς να λένε ότι «τιμούν και σέβονται τους αγώνες και τις θυσίες της Αριστεράς».

Η Αριστερά
συνετρίβη στο πεδίο της πολεμικής αναμέτρησης διότι δεν είχε ούτε την ανδρεία ούτε την αρετή που χρειάζεται για την επικράτηση. Θριάμβευσε, όμως, την περίοδο της ειρήνης. Και αυτή η νίκη της μας κόστισε την Ελλάδα. Η σήψη της Αριστεράς κατέστρεψε τη χώρα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα