ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 10.10.2018

➥ Στην Ελλάδα με το ακριβό κι ανύπαρκτο κράτος πέφτουν και σοβάδες στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και μία γιατρός, που δεν είχε ετοιμότητα βατραχανθρώπου σε διαβολοβδομάδα, τραυματίστηκε!

➥ Πού πας, κυρία μου, σε νοσοκομείο του Πολάκη χωρίς να κοιτάς αν σου πέσει (κυριολεκτικά) ο ουρανός στο κεφάλι; Γιατί προκαλείς με την αμεριμνησία σου; Μήπως είσαι καμιά δεξιά που θέλει να διασύρει την κυβέρνηση κι έστησες αντίσκηνο κάτω από τον σοβά περιμένοντας να πέσει και να σε κοπανήσει;

➥ Σαν από κωμωδία: Τύπος κουρούμπελο στο μεθύσι μπουκάρει με το Ι.Χ. του στη Βουλή. Αυτό που δεν έχουν καταφέρει όλοι οι ξεμέθυστοι Αγανακτισμένοι το έκανε κάποιος ντίρλα στο αλκοόλ.

➥ Κρίμα που δεν έγινε σε άλλη χώρα να γελάσουμε με την καρδιά μας, αλλά έγινε στην Ελλάδα, που χρυσοπληρώνουμε κράτος για να μην έχουμε.

➥ Εγραψε η «δημοκρατία» ότι «επιστρέφει το σχέδιο Φίλη για τα βιβλία Ιστορίας. Παραγκωνίζεται η περίοδος του 1821 για να δοθεί έμφαση σε Εμφύλιο, επταετία και κομμουνιστικά καθεστώτα». Κι έτσι νομίζουν οι ομοϊδεάτες του Φίλη ότι θα λησμονηθεί το ’21 και θα «αγιοποιηθεί» η Αριστερά.

➥ Το 1821, όσο κι αν ενοχλεί την Αριστερά, τον Φίλη και τους ομοιοπαθείς του, πάντα θα λάμπει πιο πολύ κι από διαμάντι. Και ο κομμουνισμός, όσο κι αν τον λιβανίσουν, στα αζήτητα θα μείνει.

➥ Οσο και να γυαλίσεις το περίττωμα, περίττωμα θα μείνει. Οσα βιβλία και να γράψεις υπέρ του, κανείς δεν πρόκειται ν’ αρχίσει να το παραγγέλνει στα εστιατόρια.

➥ Μήπως δεν κυκλοφορούσαν βιβλία υπέρ του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, στην Ανατολική Γερμανία; Περίσσευμα από δαύτα υπάρχει ακόμα και δεν τα αγοράζουν ούτε για μισή κάλπικη δεκάρα.

➥ Στη Λέσβο, που δεν πήρε τελικά το Νόμπελ αλλά έμεινε με τους ισλαμιστές μουσαφιραίους αμανάτι, γκρέμισαν τον σταυρό στην παραλία, που ενοχλούσε τις ΜΚΟ επειδή ενοχλούνταν οι μουσουλμάνοι! Η μούγκα ΜΜΕ, «διανοουμένων» και δικαιωματιστών που ακολούθησε τη βεβήλωση μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή την παράξενη σιγή πριν από την εκτέλεση πέναλτι σε τελικό Μουντιάλ.

➥ Μόνο ο σταυρός, η σημαία και οι Ελληνες δεν προστατεύονται στην Ελλάδα. Ολα τα άλλα για το κράτος θεωρούνται ιερά κι απαραβίαστα.

π