Κωνσταντινέας νο 4: Φονικά ολογράμματα

Οι λαοί δεν ξεχνάν. Με καράτε τούς βαράν, τους κινδύνους αψηφάν, πιστεύουν στην Αριστεράν και ψηφίζουνε ΠετράνΔιακόπτουμε τη ροή του προγράμματός μας με μια έκτακτη είδηση για τον άνανδρο ξυλοδαρμό του πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα: Ο ανταποκριτής μας στην Καλαμάτα Νασουσίρο Τοκασόνι μόλις μας ενημέρωσε ότι το Εγκληματολογικό της Τροχαίας, το οποίο για λόγους οικονομίας συνεξέτασε το Ι.Χ. του μεθυσμένου που μπούκαρε στη Βουλή μαζί με την υπόθεση Κωνσταντινέα, βρήκε επιτέλους την εξήγηση στο ερώτημα που απασχολούσε τους πάντες: Από πού κι ως πού ολόκληρος Κωνσταντινέας αναγνώρισε ως παρόντα στο περιστατικό 27χρονο Καλαματιανό που έλειπε επειδή ζει και εργάζεται στο Νιούκασλ της Αγγλίας; Η εξήγηση κόβει την ανάσα: Η μαύρη διεθνής της λευκής δεξιάς δημιούργησε σε δύο από τα απόρρητα εργαστήριά της (το ένα στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας και το άλλο στις Βρύσες Φιλιατρών) ολογράμματα του σατανικού 27χρονου, τα οποία προεβλήθησαν δίπλα στον ακατάβλητο πολιτικό την ώρα του ξυλοδαρμού του από τους πινοτσετικούς νίντζα. Αυτό το ολόγραμμα, αφενός, εμψύχωνε τους τραμπούκους στο ανόσιο έργο τους και, αφετέρου, θα χρησιμοποιείτο για «ξεκάρφωμα», δηλαδή για την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας του θύματος. 

Κόλπο πιο σατανικό και ύπουλο κι από καλικάντζαρο που κρύφτηκε κάτω από ζάχαρη άχνη και υποδύεται τον κουραμπιέ. Οταν ο Κωνσταντινέας πει ότι είδε μέσα στους πολλούς τους εχθρούς, που σαν μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά επιτεθήκαν στη λευτεριά, και τον 27χρονο, τότε θα βγάλουν την Αγγλία σαν λαγό από το καπέλο κι ο κόσμος -κακώς, κάκιον, κάκιστα- θα πάψει να δίνει σημασία σε ό,τι λέει ο βουλευτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πολλούς που επιτέθηκαν στον κ. Κωνσταντινέα είναι το φάντασμα του Μπρους Λι, του Ντέιβιντ Καραντάιν, ο Τσακ Νόρις (ινκόγκνιτο, μεταμφιεσμένος σε οπαδό της Καλαμάτας), η Ούμα Θέρμαν και ο Πάι Μέι, δάσκαλος κουνγκ φου της Ούμα Θέρμαν στην ταινία «Kill Bill». Στη φωτογραφία βλέπουμε στιγμιότυπο από την εντατική προπόνηση των ταγμάτων θανάτου που εξαπέλυσε εναντίον των δημοκρατικών δυνάμεων η μαύρη αντίδραση. Αρίμπα!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα