«Εμείς οι δύο»: Το πρώτο μυθιστόρημα του Π. Λιάκου παρουσιάζεται αύριο στο ΕΒΕΑ

Ο δημοσιογράφος και αρθρογράφος της «δημοκρατίας» Παναγιώτης Λιάκος, εξερευνά και τον μαγικό κόσμο της πεζογραφίας

«Εμείς οι δύο» τιτλοφορείται το πρώτο του μυθιστόρημα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πελασγός (Χαριλάου Τρικούπη 14, Αθήνα, τηλ.: 210-6440021).

Πρόκειται για μία περιπέτεια στην οποία μετέχουν μια παρέα φίλων αλλά κι ένα αταίριαστο ζευγάρι.

Στο φόντο της δράσης η μνημονιακή Ελλάδα με τα άγχη και τα προβλήματα, τις κωμικοτραγικές καταστάσεις, τα αδιέξοδα και τις λύσεις ανάγκης. Πάνω και πριν από όλα έρχεται ο έρωτας ή κάτι που φαίνεται να είναι έρωτας και παρασύρει τους ανθρώπους στον ορμητικό χείμαρρο του πάθους και του ενθουσιασμού.Το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Λιάκου είναι γραμμένο σε πολυτονική γραφή και χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη πλοκή, τους άρτια σχεδιασμένους χαρακτήρες και τους ζωντανούς, σπαρταριστούς διαλόγους. Στα συν του, και η εξαιρετική αισθητική του εξωφύλλου, των εικαστικών που κοσμούν τις σελίδες του και η κομψή σελιδοποίηση.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 18.30 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος). Το βιβλίο παρουσιάζουν ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Ζάχος Χατζηφωτίου, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, ο διευθυντής της εφημερίδας «Εστία»  Μανώλης Κοττάκης και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Κολλάτος.