Προ των πυλών τρεις διαγωνισμοί για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Τρεις εταιρίες έχουν εκδηλώσει εγγράφως ενδιαφέρον για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, δύο ελληνικές και μία ιταλική Εντός του μήνα, μάλιστα, θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους ενδιαφερoμένους για την προκήρυξη του διαγωνισμού, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Στις ράγες της εξυγίανσης μπαίνουν σύντομα και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με τον αναπληρωτή υπουργό να εκτιμά πως εντός του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τρεις διαγωνισμοί, δύο από τον εκκαθαριστή για το στρατιωτικό και εμπορικό κομμάτι του ναυπηγείου και ένας από την ΕΤΑΔ για τη δεξαμενή Νο 5 και 120 στρέμματα στη γύρω περιοχή.

Ο κ. Πιτσιόρλας διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν την Cosco να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα ναυπηγεία, σημειώνοντας ότι η κινεζική εταιρία κατέθεσε αίτημα για τη δημιουργία ναυπηγείου στη ζώνη του Περάματος, κάτι όμως που δεν επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο. Οσον αφορά την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, υπογράμμισε ότι έως το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει ή όχι η πώληση της ΕΒΖ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα