ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Η συμφωνία με τους Σκοπιανούς δεν είναι απλά άστοχη και βλαπτική για την Ελλάδα. Είναι πανωλεθρία πρώτου μεγέθους και νέτη σκέτη προδοσία που θα έχει αρνητικές συνέπειες πέραν πάσης περιγραφής. Οι Σκοπιανοί με αυτήν παίρνουν από τους Ελληνες -κυριολεκτικά- τις ταυτότητες, ενώ οι αξιώσεις και οι προκλήσεις τους κλιμακώνονται μέρα με την ημέρα. Αυτό που άρχισε σαν ανέκδοτο θα καταλήξει σε τραγωδία εις βάρος μας.

Η ανθελληνική
φρενίτιδα της γειτονικής χώρας εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως. Τώρα αποδεικνύεται και με την προβολή στα Σκόπια μιας άθλιας προπαγανδιστικής ταινίας που τιτλοφορείται «Mocking of Christ» («Χλευασμός του Χριστού»). Εκεί επιχειρείται να παρουσιαστεί η Ελλάδα ως αυτουργός της «εθνοκάθαρσης» των «Μακεντόνετς» στην ελληνική Μακεδονία!

Στα πολλά
αρνητικά της ταινίας εγγράφεται και η συμμετοχή Ελλήνων ηθοποιών, οι οποίοι καταδέχτηκαν να συμβάλουν σε κάτι τέτοιο. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι στους τίτλους τέλους αναφέρεται ως υποστηρικτής και ο Δήμος Αθηναίων – κάτι που αποτελεί σκάνδαλο πρώτου μεγέθους! Ο Γιώργος Καμίνης οφείλει εξηγήσεις και στους εκλογείς του και στο σύνολο των Αθηναίων, αλλά και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό αν διέθεσε πόρους (υλικούς ή επικοινωνιακούς) για να γυριστεί μια κατάπτυστη ταινία που συκοφαντεί την πατρίδα μας.

Επίσης,
πρέπει να σημειωθεί και κάτι άλλο: Ενώ στις περισσότερες χώρες του κόσμου η έβδομη τέχνη δεν είναι αποκομμένη από τις εθνικές επιδιώξεις των λαών όπου απευθύνεται, εδώ γίνεται το ακριβώς αντίθετο: Γυρίζονται κινηματογραφικές ταινίες με έξοδα των φορολογούμενων πολιτών για να υβρίζεται η Ελλάδα.

Πληρώνουμε
βαρετές ταινίες, που τελικά δεν κόβουν εισιτήρια, για να δοξάζονται οι κομμουνιστές που σήκωσαν τα όπλα εναντίον της πατρίδας και οποιοσδήποτε άλλος εγείρει αξιώσεις εναντίον της χώρας μας.

Η υποτιθέμενη
«διανόηση» της χώρας και ο κόσμος του σινεμά που συντηρείται και από τον δημόσιο κορβανά και θα όφειλε να δημιουργεί για να εμπνέει, να φρονηματίζει και να ανεβάζει το επίπεδο του λαού διαρκώς αναμασά ανθελληνικά, αριστερίστικα συνθήματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα