Κυριάκος: Κυνικό ετερόκλητο δίδυμο που ενδιαφέρεται μόνο για τις καρέκλες

Με σφοδρότητα επιτέθηκε η Ν.Δ. στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, βάζοντας εκ νέου στο στόχαστρό της τις επίμαχες δηλώσεις του υπουργού ΑμυναςΟ Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κορινθία όπου περιοδεύει (άλλο ρεπορτάζ, σελ. 6), μίλησε με σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για έναν «κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας» και χαρακτηρίζοντας τους κ. Τσίπρα και Καμμένο «ετερόκλητο δίδυμο», το οποίο ενδιαφέρεται μόνο να παραμείνει ακόμα λίγους μήνες στις καρέκλες της εξουσίας.

Υποστήριξε δε ότι ο υπουργός είχε την ευκαιρία να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, όταν τον Ιούλιο η Ν.Δ. κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την άκρως προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, Συμφωνία των Πρεσπών. Εν τω μεταξύ, και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη εμφανίστηκε βέβαιη ότι οι δύο άνδρες θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια της μεταξύ τους συνεργασίας, καθώς, όπως είπε: «Ο ένας κρατάει τον άλλον αγκαλιά και θα πάνε μαζί ως το τέλος, είναι απολύτως ταυτισμένοι».

Σε ανάλογες δηλώσεις προέβη και η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας επί λέξει: «Δεν πιστεύω ότι θα ρίξει ο Καμμένος την κυβέρνηση, θα μείνει κολλημένος στην καρέκλα του μέχρι το τέλος, θα μείνει αν μπορέσει και 24 ώρες παραπάνω για να μαζέψει τα πράγματά του. Τα ξέρει και ο κ. Τσίπρας αυτά». Πάντως, η κυρία Μπακογιάννη επανέλαβε τη θέση της υπέρ της σύνθετης ονομασίας της ΠΓΔΜ. Οσο για τον Μάκη Βορίδη, και εκείνος δήλωσε πεπεισμένος ότι η συνεργασία των δύο θα συνεχιστεί, καθώς, όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας «δεν είναι έτοιμος και ικανός να διαρρήξει τις σχέσεις του με τον κ. Καμμένο». Κι αυτό διότι, όπως υποστήριξε, ο πρωθυπουργός γνωρίζει ότι εξαιτίας του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. «κάθεται στην καρέκλα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα