Εγκυος η Μέγκαν, έκαναν από τώρα τα «βαφτίσια»

Χαράς ευαγγέλια για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, καθώς το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε χθες ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν (φωτό) περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Το μωρό αναμένεται να γεννηθεί την ερχόμενη άνοιξη και θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης η Μέγκαν θεωρείται ότι διανύει τη 12η εβδομάδα της κύησης.

Η χαρμόσυνη είδηση ανακοινώθηκε λίγο μετά την άφιξη του ζεύγους στην Αυστραλία, πρώτο σταθμό της περιοδείας τους στον Ειρηνικό, η οποία περιλαμβάνει ένα γεμάτο πρόγραμμα, που θα συνεχιστεί στα νησιά Φίτζι και Τόνγκα του νότιου Ειρηνικού και θα ολοκληρωθεί στη Νέα Ζηλανδία.
Οπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση του ερχομού του νέου μωρού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τη γιαγιά και τον παππού του Χάρι, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου.

Πανευτυχείς δηλώνουν και ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα αλλά και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση- «ανυπομονεί να πάρει στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι».

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία πήραν «φωτιά»! Επικρατέστερο όνομα, αν το παιδί είναι κορίτσι, το Νταϊάνα, της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και μητέρας του Χάρι, και το Αρθουρ, αν είναι αγόρι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα