Εξιτήριο για τρεις τραυματίες

Οι τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς που τραυματίστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ από τη θρασύτατη επίθεση των αντιεξουσιαστών στο Α.Τ. Ομόνοιας πήραν εξιτήριο από το 401 Γενικό Στρατιωτικό ΝοσοκομείοΟ τέταρτος άνδρας της Αστυνομίας παρέμεινε χθες νοσηλευόμενος, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τους τραυματίες αστυνομικούς, μέσα από το 401, μέσω του facebook.

Στην ανάρτηση των αστυνομικών υπαλλήλων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους “γνωστούς και χαϊδεμένους” εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια, ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια;

Η Ενωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπηρεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών, τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει.

Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηδων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα