Πρωτιά του Μ. Λαζαρίδη σε δημοσκόπηση για τον νομό Καβάλας

Μεγάλη δυναμική αναπτύσσει η προοπτική της υποψηφιότητας του στενού και διαχρονικού συνεργάτη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη (φωτό) στην ΚαβάλαΣε διαδικτυακή δημοσκόπηση που διενήργησε το site kavalawebnews.gr, ο σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη βγήκε πρώτος και με διαφορά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαζαρίδης έλαβε από τους Καβαλιώτες ποσοστό 27%, που δείχνει ότι οι πολίτες στις επόμενες εκλογές θα εμπιστευτούν νέα πρόσωπα. Ακολούθησαν ο πρώην υπουργός Γ. Καλαντζής με 20% και πολύ πιο πίσω ο σημερινός βουλευτής και τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Ν. Παναγιωτόπουλος με 9%.

Ακόμη πιο πίσω βρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Γ. Πασχαλίδης με 5% και Ντ. Κλειτσιώτης με 2%, κάτι που δείχνει ότι η τοπική κοινωνία τούς έχει γυρίσει την πλάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λαζαρίδης διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, καθώς, ενώ θα μπορούσε να επιλέξει άλλον τρόπο για να μπει στην πολιτική, αποφάσισε να πάει στην πόλη όπου γεννήθηκε, αλλά έφυγε μικρός όταν ο πατέρας του βρήκε δουλειά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Η δυναμική αυτή επιβεβαιώνει και γιατί τόσα χρόνια ο Μακάριος είναι ο πιο έμπιστος συνεργάτης του αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα