Επιμένει ο Πολάκης για τις φυλακίσεις και τις δικαστικές καθυστερήσεις

Κριτική πάλι στη Δικαιοσύνη με αναφορές στη Siemens, στον Γιάννο και στην υπόθεση της NovartisΕπιμένει στις δηλώσεις του για φυλακίσεις ο Παύλος Πολάκης (φωτό). «Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη, έχω άδικο;» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, στην οποία είπε ότι «δεν φυλακίζει η κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη». 

Ο Παύλος Πολάκης, ασκώντας εμμέσως πλην σαφώς κριτική στη Δικαιοσύνη για κωλυσιεργία, επικαλέστηκε τις περιπτώσεις της Siemens, του Γιάννου Παπαντωνίου και τη δίωξη κατά Φρουζή, για τον οποίο είπε ότι «Φεβρουάριο ασκήθηκε δίωξη για τα παλιά και ακόμα δεν τον έχει καλέσει ο ανακριτής και μπορεί να τον προφυλακίσει».

«Δεν ήταν δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πρέπει να τιμωρήσουμε όσους χρεοκόπησαν τη χώρα; Κάποιοι έκλεψαν τα δισ. από την Υγεία και τα εξοπλιστικά» τόνισε ο κ. Πολάκης. Για τη διαμάχη του με τον Αδωνι Γεωργιάδη είπε ότι δεν είναι επί προσωπικού αλλά, όπως ανέφερε, «δεν θα πιούμε μια ρακή γιατί τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν και θα μπλεχτούν τα άντερά μας».

Ο κ. Πολάκης υπεραμύνθηκε της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ., υπογραμμίζοντας ότι «ο Καμμένος έχει τιμήσει την υπογραφή του σε αρκετές ζόρικες στιγμές». Πρόσθεσε, δε, ότι «κάναμε μια συμφωνία, να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια, να αποκαλύψουμε τα σκάνδαλα και να τους οδηγήσουμε στην τιμωρία από τη Δικαιοσύνη. Δεν κάναμε συμφωνία ότι θα είμαστε ιδεολογικά αδέλφια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα