Ο Γερουλάνος ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την Αθήνα

Από το κέντρο της Αθήνας, την πλατεία της Κυψέλης, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας, περιστοιχισμένος από απλούς πολίτεςΟ πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αρνείται την πολιτική ταυτότητά του, όταν ρωτήθηκε για το ποιοι θέλει να τον στηρίξουν τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρωτίστως, βέβαια, οι πολίτες της Αθήνας. Είναι γνωστός ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανήκω».

Πάντως, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι είναι «ευπρόσδεκτη» κάθε στήριξη από κόμματα, κινήσεις και φορείς που θα συμφωνήσουν με το πρόγραμμά του. Στη σύντομη δήλωση που έκανε ο Παύλος Γερουλάνος, σημείωσε ότι θα παρουσιάσει πλήρες πρόγραμμα και έμπειρη ομάδα ανθρώπων, ενώ έδωσε έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας, ιεραρχώντας ως πρώτα την καθαριότητα και την ασφάλεια, και υπογράμμισε: «Ξεκινάμε από την Κυψέλη. Θα πάμε γειτονιά γειτονιά, πόρτα πόρτα, σε συζήτηση με τους κατοίκους της πόλης, για να λύσουμε τα προβλήματα. Διεκδικούμε να χτίσουμε τον Δήμο Αθηναίων μια πόλη ανθρώπινη».

Την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου θα στηρίξει και επισήμως το Κίνημα Αλλαγής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα