Περίεργη υπόθεση με αστυνομικό που κρατούσαν και βασάνιζαν Πακιστανοί

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί το περιστατικό που συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Γέμελου στη Νίκαια, όπου το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος ένας 34χρονος αστυνομικός Ολα άρχισαν όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία ανησυχώντας για τις δυνατές φωνές που άκουγαν από το εν λόγω διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και αφού -ύστερα από συμπλοκή με έξι Πακιστανούς- κατάφεραν να εισβάλουν στο σπίτι, αντίκρισαν έναν μεγαλόσωμο άνδρα δεμένο και παραμορφωμένο από το ξύλο. Μάλιστα, ύστερα από έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν πως πρόκειται για συνάδελφό τους, καθώς είχε επάνω του την υπηρεσιακή του ταυτότητα και το όπλο του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο 34χρονος αστυνομικός, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, ήρθε αντιμέτωπος με συμπλοκή αλλοδαπών που πωλούσαν λαθραία τσιγάρα. Αφού τους καταδίωξε, έφτασε έξω από το διαμέρισμά τους και μόλις εκείνοι τον αντιλήφθηκαν, τον άρπαξαν με τη βία και τον ξυλοκόπησαν. Ωστόσο, ο ίδιος δεν κάλεσε ποτέ την υπηρεσία του για ενισχύσεις, κάτι που οι συνάδελφοί του θεωρούν περίεργο.

Από την πλευρά τους, οι Πακιστανοί κατέθεσαν πως ο αστυνομικός και άλλοι δύο συνεργοί του -που στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή- επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Μάλιστα, την προηγούμενη ημέρα, οι ίδιοι Πακιστανοί είχαν πέσει θύματα ληστείας από τρεις ενόπλους που τους παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί και μπήκαν στο διαμέρισμά τους, από όπου άρπαξαν χρήματα και εκατοντάδες πακέτα με λαθραία τσιγάρα. Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος αστυνομικός βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. καθώς εξετάζεται αν εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση διαφθοράς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα