Ο Γιούνκερ δεν ήταν ασθενής! Δεν είδε τον Κυριάκο λόγω… φόρτου εργασίας

Διαφορετική είναι η αλήθεια τελικά για τη ματαίωση της προγραμματισμένης για προχθές συνάντησης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΒρυξέλλεςΑπό τη Ν.Δ. Αφηναν να διαρρεύσει ότι η συνάντηση αναβλήθηκε λόγω «ξαφνικής αδιαθεσίας» του προέδρου της Κομισιόν και οι ίδιες «γαλάζιες» πηγές υπερθεμάτιζαν ότι είχαν αναβληθεί και οι άλλες προγραμματισμένες συναντήσεις του κ. Γιούνκερ.

Ωστόσο, όπως προέκυψε, ο πρόεδρος της Κομισιόν, που δεν συμμετείχε στη Σύνοδο του ΕΛΚ, πραγματοποίησε κανονικά τις συναντήσεις του με την Τερέζα Μέι, συζητώντας για τους όρους του Brexit, καθώς και με τον Ισπανό πρωθυπουργό Σάντσεθ.

Ο κ. Γιούνκερ είδε για ένα δεκάλεπτο και τον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft και εν συνεχεία τον παρέπεμψε στον επίτροπο Κανιέτε. Πηγές της Κομισιόν πάντως ανέφεραν ότι οφειλόταν σε φόρτο εργασίας του κ. Γιούνκερ.

Από τη Νέα Δημοκρατία υποστηρίζουν, σχετικά με την αναληθή, όπως απεδείχθη, διαρροή που έκαναν, ότι έτσι ενημερώθηκαν αρχικά, σε μια προσπάθεια να μην ερμηνευθεί η ακύρωση του ραντεβού ως «πόρτα» του προέδρου της Κομισιόν στον πρόεδρο της Ν.Δ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα