Σαββίδης: Κερδίστε και θα πλύνω εγώ τα αυτοκίνητά σας

Κλειστά τα χαρτιά του εν όψει Αρη κρατά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δείχνει να προβληματίζεται για τις θέσεις πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Δεδομένης λοιπόν της απουσίας του τραυματία Πέλκα, φαίνεται να προορίζει τον Βέρνμπλουμ για αντι-Μαουρίτσιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση έδωσε έμφαση στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι, εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο Λουτσέσκου θα περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του και στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, προκειμένου να κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την ίδια ώρα όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Σαββίδη να δίνει στους παίκτες ένα διαφορετικό κίνητρο για να πάρουν τη νίκη. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ σχολίασε μία δημοσίευση του αρχηγού της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια γράφοντας: «Κερδίστε την Κυριακή και θα πλύνω εγώ όλα τα αυτοκίνητά σας, αδερφέ… σοβαρά μιλάω». Η παρότρυνση αυτή εξήρε το ενδιαφέρον του Πρίγιοβιτς, ο οποίος απάντησε χιουμοριστικά: «Θα πρέπει να φέρω το αμάξι μου. Δύο ώρες πλυσίματος σίγουρα». Αξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι Μάτος και Ζαμπά έπλυναν ήδη το αμάξι του Ακπόμ, καθώς έχασαν στο χθεσινό οικογενειακό διπλό.

Τέλος, στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ουάρντα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης Φρανκ Μπάουμαν. «Βασικά δεν λέω ποτέ κάτι για φήμες, αλλά είμαι έκπληκτος που ξεκίνησαν από τόσο νωρίς» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης των «πρασίνων» της Γερμανίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα