Μαθήματα «γαλλικών» από Βούλτεψη – Μακρή

Μετά τον καβγά είχε κλάματα, συγγνώμες και «αδειάσματα»

«Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος» λέει το γνωστό λαϊκό άσμα. Oταν μπαίνει μέσα της ο… Βελζεβούλης, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν, και δη όταν αυτό συμβαίνει σε δημόσια, κοινοβουλευτική θέα. 

Κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει το επικό «μαλλιοτράβηγμα» της Σοφίας Βούλτεψη με τη Ραχήλ Μακρή το 2013 στη Βουλή, με τις δυο γυναίκες να ανταλλάσσουν «γαλλικά» και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Oλα άρχισαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην αίθουσα της Ολομέλειας, όταν δεν δόθηκε ο λόγος στον Τέρενς Κουίκ των ΑΝ.ΕΛ., με τη βουλευτή της Ν.Δ. να λέει: «Βρε, Τέρενς, είμαστε κι εμείς εδώ, πώς κάνετε έτσι;» Εκ μέρους του κ. Κουίκ απάντησε η Ραχήλ Μακρή -τότε «σύντροφός» του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου- λέγοντας «τι λες, μωρή, που είστε κι εσείς εδώ;», με τη «γαλάζια» βουλευτή να ανταπαντά: «Εγώ εδώ είμαι, εσύ πού μεγάλωσες;» «Στη Σαλονίκη μεγάλωσα, εσύ ξέρουμε πού και πώς μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου» είπε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. για να λάβει το εξαγριωμένο σχόλιο της Σοφίας Βούλτεψη: «Αϊ σιχτίρ, ρε τσόκαρο, που θα μιλήσεις για τον πατέρα μου!»

Οσα ακολούθησαν δεν έχουν προηγούμενο, μια και υπέρ της κυρίας Βούλτεψη τάχθηκαν οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. Ξηροτύρη και Αναγνωστάκης, που φώναξαν στην κυρία Μακρή πως θα έπρεπε να ντρέπεται και πως είναι απαράδεκτο να ακούγονται τέτοια πράγματα για γονείς βουλευτών. Η τελευταία έφυγε τρέχοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ η έτερη πρωταγωνίστρια του καβγά ξέσπασε σε κλάματα στο καφενείο της Βουλής. Λέγεται μάλιστα πως ακολούθησε «άδειασμα» του Πάνου Καμμένου στη βουλευτή του, καθώς ο ίδιος τηλεφώνησε αργότερα στην κυρία Βούλτεψη ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας «ιεροσυλία» όσα ακούστηκαν για τον Γιάννη Βούλτεψη, τον «μπαρμπα-Γιάννη», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του.

Οσο για την κυρία Μακρή, υποστήριξε ότι τα λεγόμενά της παρερμηνεύτηκαν, καθώς αυτό που εννοούσε είναι ότι η συνάδελφός της δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα