Θέλει να γίνουν «Τέξας» τα ΑΕΙ!

Ο κ. Γαβρόγλου θέλει να μετατρέψει τα ΑΕΙ σε αρένες. Εκεί θα μονομαχούν οι φοιτητές, οι οποίοι θα ματώνουν κυριολεκτικά για να σπουδάσουν, με τους τρομοκράτες, τους λαθρεμπόρους, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους αναρχικούς και τις πάσης φύσεως συμμορίες που λυμαίνονται τους χώρους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο υπουργός
Παιδείας, σε συνέντευξη που έδωσε, σε ερώτηση σχετικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και την κατάληψη χώρου της από τη βίαιη, τραμπούκικη οργάνωση της άκρας Αριστεράς, απάντησε: «Κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει: Πού είναι το φοιτητικό κίνημα, πού είναι οι φοιτητές να διεκδικήσουν τους χώρους τους και την ακαδημαϊκή ειρήνη;»

Ουσιαστικά
ο κ. Γαβρόγλου, αντί να δεσμευτεί ότι το τοπίο θα το ξεκαθαρίσει η απομάκρυνση των παρακρατικών από την Ελληνική Αστυνομία, έδειξε προς την πλευρά των φοιτητών. Δηλαδή, εκείνοι που έχουν ως αποστολή τους να εκπαιδευτούν θα αναλάβουν καθήκοντα φύλακα του νόμου και θα τον εφαρμόσουν, αφού πρώτα έρθουν αντιμέτωποι με τους εξτρεμιστές επαγγελματίες της βίας.

Πρέπει
να είναι η πρώτη φορά στην νεότερη Ιστορία του κράτους που δημόσιος λειτουργός προτείνει σε μερίδα πολιτών να ασκήσει τα δικαιώματά της με αυτοδικία. Αυτή η δήλωση μπορεί να προκαλεί θυμηδία, αλλά είναι εξαιρετικά σοβαρή όσο και δυσάρεστη σε περιεχόμενο. Φανερώνει την απροθυμία της κυβέρνησης να απομακρύνει από τους χώρους της Παιδείας τις μαφίες και τις ιδεολογικές συμμορίες που έχουν καταντήσει τα πανεπιστήμια σε λημέρια και κρησφύγετα, σε στρατόπεδα εκπαίδευσης για πάσης φύσεως και μορφής εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι Ελληνες,
όμως, πληρώνουν όσα έχουν και δεν έχουν σε φορολογία για να μάθουν τα παιδιά τους γράμματα και όχι μεθόδους παραβίασης του Ποινικού Κώδικα. Οι Ρουβίκωνες δεν έχουν θέση στα ΑΕΙ και δεν είναι δουλειά των φοιτητών να τους απομακρύνουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ
τελικά οδηγεί την Ελλάδα στα χνάρια της παρηκμασμένης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας – με τη διαφορά ότι στην πατρίδα μας θα έχει μείνει μόνο η αποφορά της παρακμής και όχι η ισχύς της Ρώμης…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα