Κακοκαιρία: Αλλαξε πορεία ο «Ορέστης»

Μετά τον «Ξενοφώντα», η χώρα μας θα δεχτεί σήμερα και αύριο την επίσκεψη ακόμα μίας κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδεςΩστόσο, όπως αναφέρουν οι νεότερες προβλέψεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο «Ορέστης» -όπως ονομάστηκε η κακοκαιρία από τους μετεωρολόγους- θα αλλάξει πορεία και δεν θα επηρεάσει μόνο τα νησιά του Ιονίου, αλλά και τις δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, σήμερα η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει, μετά το μεσημέρι, το Ιόνιο, ενώ μέχρι το βράδυ θα επηρεαστούν περιοχές της δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Την ίδια στιγμή, θυελλώδεις θα είναι οι άνεμοι που θα πνέουν στο Ιόνιο, φτάνοντας μέχρι και τα 7 μποφόρ. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και αύριο, καθώς βροχές και καταιγίδες θα πέσουν, εκτός από το Ιόνιο, και σε περιοχές της Πελοποννήσου, ενώ από αργά το βράδυ στον «χορό» της κακοκαιρίας θα μπει και η Κρήτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα