Πανέτοιμος ο Τζιτζικώστας για τις εκλογές!

Φτιάχνει νέο ψηφοδέλτιο με πολλές εκπλήξεις – Ψάχνει τον «εκλεκτό» του ο ΣΥΡΙΖΑΑπολύτως έτοιμος είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο περιφερειάρχης έχει ήδη δομήσει το ψηφοδέλτιό του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», μεταξύ των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων υπάρχουν ονόματα-έκπληξη. Πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά, αναγνωρισμένα και τα οποία αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση του κ. Τζιτζικώστα να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του, καθώς πιστεύουν στο έργο που γίνεται στην Κεντρική Μακεδονία.

Το ψηφοδέλτιο, όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του, θα είναι πάλι ανεξάρτητο και υπερκομματικό, όπως και την προηγούμενη φορά, καθώς ο κ. Τζιτζικώστας πρεσβεύει ότι ικανοί υπάρχουν σε όλους τους χώρους του δημοκρατικού τόξου και, κατά συνέπεια, μπορούν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό του. Ο νυν περιφερειάρχης, έχοντας αφουγκραστεί και καταγράψει τα ζητήματα στους επτά νομούς της περιφέρειάς του υλοποίησε έργα, ενώ θεωρείται ότι έχει αξιοποιήσει σημαντικά κονδύλια του προγράμματος ΕΣΠΑ. Πάντως, η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα αναμένεται να λάβει και τη στήριξη της Ν.Δ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον υποψήφιό του, καθώς ο νυν αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, αν και πιέστηκε να κατέβει περιφερειάρχης, έχει αρνηθεί. Ο κ. Φάμελλος, που υπήρξε παλαιότερα αντιδήμαρχος στον Δήμο Θέρμης και επικεφαλής παράταξης στη συνέχεια, γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας, και λόγω του χαρτοφυλακίου του ως υπουργός. Αρνητικός ήταν και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, ενώ αρνητικός φαίνεται να είναι και ο Μάρκος Μπόλαρης, που στον τελευταίο ανασχηματισμό ανέλαβε το πόστο του κ. Αμανατίδη.

Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) έχει ήδη δώσει το χρίσμα στον Χρήστο Παπαστεργίου. Ιδιαίτερα γνωστός, λόγω του ότι είναι γιατρός στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και του ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη.

Φανή Χαρίση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα