Εβγαλαν σωσία του Κασόγκι για να αποκρύψουν τη δολοφονία

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση Κασόγκι είδαν χθες το φως της δημοσιότητας. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες δείχνουν έναν από τους 15 Σαουδάραβες που φέρεται ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου να κάνει βόλτες στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης φορώντας τα ρούχα του Κασόγκι, γυαλιά και ψεύτικο μούσι, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο Σαουδάραβας πράκτορας, ονόματι Μουσταφά αλ Μαντάνι, ο οποίος στις φωτογραφίες μοιάζει εκπληκτικά με τον Κασόγκι, έφυγε από την πίσω πόρτα του προξενείου και βρέθηκε να κάνει βόλτες έξω από το διάσημο Μπλε Τζαμί της Πόλης, παριστάνοντας τον δημοσιογράφο! Στο μεταξύ, σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Yenisafak», ο επικεφαλής της ομάδας των 15 που βρίσκονταν μέσα στο προξενείο Αμπντουλαζίζ Μουτρέμπ επικοινώνησε με τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μπαντ αλ Ασάκερ τέσσερις φορές μετά την… αψιμαχία που οδήγησε στον θάνατο του Κασόγκι.

Πάντως, ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ -ατάραχος- τηλεφώνησε μαζί με τον πατέρα του, βασιλιά Σαλμάν, στον γιο του Κασόγκι για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά τους!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα