Στο Αυτόφωρο πατήρ – υιός Λεβεντάκης

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε μια βραδινή έξοδος για τον γνωστό εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη και τον γιο του Γιάννη (φωτό), που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι, καθώς φέρεται ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς. Ολα άρχισαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν ο 62χρονος εφοπλιστής, ο 31χρονος γιος του και μια φίλη τους διασκέδαζαν σε νυχτερινό μαγαζί επί της οδού Φίλωνος στον Πειραιά. Η φίλη τους είχε μαζί της και τον σκύλο της, τον οποίο άφησε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Μια γυναίκα που περνούσε μπροστά από το όχημα, στη 1 τα ξημερώματα, άκουσε γαβγίσματα και είδε το εγκλωβισμένο ζωάκι. Ετσι κάλεσε την Αστυνομία, η οποία όταν έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε πως το όχημα ανήκε στη 47χρονη φίλη του εφοπλιστή, την εντόπισε και της ζήτησε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Τότε εκείνη μπήκε στο μαγαζί για να πάρει την τσάντα της και το παλτό της, και όταν βγήκε πάλι έξω, ήταν μαζί της ο εφοπλιστής και ο γιος του. Οι δύο άνδρες φέρεται ότι λογομάχησαν με τους αστυνομικούς και τους εξύβρισαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Χθες το πρωί πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο με κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, και η γυναίκα για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων. Στη συνέχεια πήραν προθεσμία για να δικαστούν στις 31 Οκτωβρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα