Αφησαν ελεύθερο Αλβανό μαφιόζο!

Πάλι με τον νόμο ΠαρασκευόπουλουΕκμεταλλευόμενος τους ευνοϊκούς όρους του νόμου Παρασκευόπουλου, ένας 44χρονος Αλβανός κακοποιός, που βαρύνεται με ανθρωποκτονίες, βιασμούς και τραυματισμούς αστυνομικών, επέστρεψε στην κανονική ζωή χωρίς να αποβάλει την παραβατική συμπεριφορά του. 

Ετσι, προχθές το βράδυ και ενώ συνέτρωγε με άλλους δύο άνδρες σε εστιατόριο της λεωφόρου Συγγρού, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κουβαλά οπλισμένο και με σφαίρα στη θαλάμη ένα πιστόλι έτοιμο να το χρησιμοποιήσει, καθώς φοβόταν για τη ζωή του εξαιτίας των ανοιχτών λογαριασμών που είχε από το παρελθόν.

Οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και, αφού τον περικύκλωσαν, προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι λίγο καιρό νωρίτερα είχε αποφυλακιστεί νόμιμα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος επίσης τον άφησε ελεύθερο με νέους περιοριστικούς όρους!

Βαρύ παρελθόν

Ο 44χρονος απασχολεί τις Αρχές από το 1990, όταν μαζί με έναν συμπατριώτη του είχε συστήσει συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά, γυναίκες και διέπραττε ληστείες. Σε ληστεία στον Πειραιά είχε πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών.
Μάλιστα, κατηγορείται ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον δύο άτομα, το ένα λόγω οικογενειακής βεντέτας που είχαν στην Αλβανία, ενώ κατηγορήθηκε και για βιασμούς. Το 2008 είχε συλληφθεί έπειτα από μάχη με αστυνομικούς και είχε καταδικαστεί. Εμεινε εννέα χρόνια στη φυλακή, αλλά αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα