Μαζικά downloads της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και στην «Κερkidα ΟΠΑΠ»

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» απέκτησε τη δική της δυναμική κερκίδα. Οι γονείς/συνοδοί των μικρών φιλάθλων της «ΚερKidα ΟΠΑΠ» συμμετέχουν στη μεγάλη κινητοποίηση για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο ενημερώνονται για την εφαρμογή και πώς μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet για να στηρίξουν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ.

Η «ΚερKidα ΟΠΑΠ» θα είναι ντυμένη στα χρώματα της «Ομάδας Προσφοράς» έως την ημέρα του Μαραθωνίου. Μάλιστα, οι γονείς/συνοδοί των παιδιών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο αποκτούν πρόσβαση σε Free WiFi Hotspot, ώστε να κατεβάσουν επί τόπου το app και να ξεκινήσουν άμεσα το παιχνίδι. Όσο παίζουν συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδα.

Η συμμετοχή στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είναι δωρεάν και χρειάζεται μόνο τρία απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε την εφαρμογή
  • Παίζουμε στις δοκιμασίες
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα