«Λουκέτο» στο Frangelico λόγω φορολογικών παραβάσεων

Δεν πρόλαβαν να κάνουν… παρέλαση ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς το κέντρο όπου εμφανίζονται έκλεισε για 48 ώρες λόγω φορολογικών παραβάσεωνΗ πρεμιέρα δεν ήταν γούρικη για το Frangelico στην παραλιακή, καθώς κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, που έκανε προληπτικό έλεγχο για μη έκδοση αποδείξεων, διαπίστωσε ότι στο κέντρο διασκέδασης είναι… ξεχασιάρηδες. Οι ελεγκτές βεβαίωσαν 12 παραβάσεις για ποτά, ενώ αποδείχτηκε ότι και οι λουλουδούδες δεν είχαν πολύ καλή σχέση με την Εφορία, με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν άλλες 45 παραβάσεις.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι φοροελεγκτές μπορούν να κλείσουν το κατάστημα ή την επιχείρηση:

• Αμεσα για 48 ώρες, εφόσον διαπιστώνεται η μη έκδοση ή η ανακριβής έκδοση πλέον των 10 προβλεπόμενων παραστατικών πώλησης από τον ίδιο έλεγχο ή, ανεξαρτήτως του πλήθους, η καθαρή αξία των αγαθών ή υπηρεσιών για τα οποία δεν εκδόθηκαν παραστατικά πώλησης ή αυτά εκδόθηκαν ανακριβώς υπερβαίνει τα 500 ευρώ.
• Αμελλητί για 96 ώρες, εφόσον, εντός του ίδιου ή του επόμενου φορολογικού έτους από τις διαπιστώσεις της ως άνω περίπτωσης διαπιστώνεται εκ νέου στην ίδια ή σε άλλη επαγγελματική εγκατάσταση του υπόχρεου η μη έκδοση ή η ανακριβής έκδοση τουλάχιστον τριών παραστατικών πώλησης, από τον ίδιο έλεγχο, ανεξαρτήτως αξίας αυτών.
• Αμελλητί για 10 ημέρες κάθε φορά που εντός δύο φορολογικών ετών διαπιστώνεται η μη έκδοση ή η ανακριβής έκδοση τουλάχιστον τριών παραστατικών πώλησης, από τον ίδιο έλεγχο, ανεξαρτήτως αξίας αυτών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα